Rock συναυλία για τον Ανδρόγεω στον Άλιμο
ROCK ΣΥΝΑΥΛΙΑ “τραγουδάμε για τον Ανδρόγεω”
Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 στις 6.30 το απόγευμα .
Νέα εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Πυθαγόρα 8 Άλιμος .
Ένα δικό μας παιδί ο Ανδρόγεως Σαμψάκης, έχει ανάγκη την βοήθειά μας. Ας υψώσουμε τις φωνές μας παρέα με τις τρεις μπάντες του μουσικού σχολείου Αλίμου, Still Τuning , Music Virus και Jack to jack. Τιμή εισόδου 10 €. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΚΡΑΤΗΣΗ στα τηλέφωνα : ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΜΑΡΙΑ 6972604991, ΦΑΝΔΡΙΔΟΥ ΟΛΓΑ 6945177440 .

Ο Ανδρόγεως Σαμψάκης υποβλήθηκε σε δεύτερη πολύωρη χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στην εντατική, την ώρα που η ανθρωπιά «ξεραίνεται».

Ο 17χρονος καταδύτης, ο οποίος τραυματίστηκε στην διάρκεια της ξηρής προπόνησης που πραγματοποιούσε στις 25/09 στο ΟΑΚΑ, εισήχθη κατά προτεραιότητα στο χειρουργείο και οι γιατροί έδωσαν υπεράνθρωπες προσπάθειες τόσο για να αποκαταστήσουν τη ζημιά που έχει υποστεί στην αυχενική μοίρα, αλλά και για να σώσουν τις ζωή του, καθότι υπήρξαν επιπλοκές.

Μετά την αφαίρεση της οπίσθιας σπονδυλοδεσίας που είχε γίνει στο πρώτο χειρουργείο, η οποία αποδείχθηκε ασταθής, παρουσίασε αιμορραγία.

Ευτυχώς, οι γιατροί κατάφεραν να την αντιμετωπίσουν και προχώρησαν σε πρόσθια σπονδυλοδεσίας και αμέσως μετά σε οπίσθια έχοντας αντικαταστήσει τον φθαρμένο 5ο σπόνδυλο με μόσχευμα.

Ο Ανδρόγεως Σαμψάκης θα παραμείνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας έως ότου σταθεροποιηθεί η κατάσταση του.

Ένας επιπλέον πονοκέφαλος για τους γιατρούς είναι ότι όλες αυτές τις μέρες είναι εμπύρετος και γι αυτό του χορηγείται διπλή αντιβίωση. Ο αθλητής της εθνικής ομάδας παρά το νεαρό της ηλικίας του υπομένει με σθένος τη φοβερή δοκιμασία.

Όλο αυτό το διάστημα δεν πλησιάσει κανείς τον πατέρα του Ιωάννη να του προσφέρει υλική στήριξη, αλλά ούτε καν ηθική.

«Αν το παιδί μου ήταν στρατιώτης και τραυματίζονταν την ώρα άσκησης δεν θα αναλάμβανε ο στρατός την ιατρική του φροντίδα; Αθλητής της εθνικής ομάδας ήταν και μας έκανε περήφανους για το ότι κατάφερνε να ανέβει στο βάθρο και με τις επιδόσεις του και να ακούγεται ο εθνικός ύμνος. Πού είναι τώρα η ομοσπονδία;», λέει ο Ιωάννης Σαμψάκης με παράπονο, βλέποντας όλους τους εμπλεκόμενους να σφυρίζουν αδιάφορα.

Ο ίδιος δεν μιλά για ευθύνες, μιλά όμως για ανθρωπιά. Είναι αυτό το υπό εξαφάνιση «δέντρο» που βλέπουμε να ξεραίνεται γύρω μας παρότι χρειάζεται ελάχιστο πότισμα πού και πού.

Πηγή: gazzetta.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.