Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας του «Αστέρα» έμεινε γυμνός




Ο άνδρας που τραβούσε τις φωτογραφίες είχε σαφείς οδηγίες. Κανένας από τους πρίγκιπες και τους λοιπούς συλληφθέντες δεν θα έπρεπε να φαίνεται ξαπλωμένος πάνω στα φθηνά στρώματα που είχαν τοποθετηθεί στο πάτωμα. Το σταθερό χέρι του και ο φακός αποτύπωσαν τις πολύχρωμες κουβέρτες, τις βγαλμένες, θαρρείς, από το ντεκόρ της ταινίας «Ο καιρός των τσιγγάνων» του Εμίρ Κουστουρίτσα, με τις οποίες είχαν σκεπαστεί οι επιφανείς κρατούμενοι του βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας.

Ανάμεσά τους και ο επιφανέστερος, ο πρίγκιπας Αλ Ουαλίντ Μπιν Ταλάλ της δυναστείας των Σαούντ, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου και τακτικός επισκέπτης της Ελλάδας τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Η αιφνίδια σύλληψή του το περασμένο Σάββατο με εντολή του διαδόχου του θρόνου Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν με συγκεκριμένες κατηγορίες ταρακούνησε την υφήλιο. Στις δεκάδες επενδύσεις του ανά τον κόσμο μέσω της εταιρείας του Kingdom Holding Company περιλαμβάνονται από εμβληματικά ξενοδοχεία, αεροπορικές εταιρείες και βιομηχανίες χημικών, μέχρι ποσοστά στην Apple και το Twitter.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ PROTOTHEMA.GR

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

 Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.