Καινούριος ψηφιακός ακτινολογικός εξοπλισμός στο ΠΕΔΥ Ηλιούπολης




(ανακοίνωση της Δημοτικής Κίνησης ΗΛΙΟΥ-Πόλις)

Ικανοποιείται το αίτημα των κατοίκων της Ηλιούπολης και του Διευθυντή του ΠΕΔΥ – Μ.Υ. Ηλιούπολης, για την προμήθεια καινούριου Ακτινολογικού Συγκροτήματος. Υπενθυμίζουμε ότι το αίτημα αυτό είχε εκφράσει ο Διευθυντής του ΠΕΔΥ – Μ.Υ. Ηλιούπολης στην εκδήλωση για την Υγεία της Δημοτικής Κίνησης ΗΛΙΟΥ-Πόλις, τον Ιούλιο, με ομιλητές τον υπουργό Υγείας Ανδρεά Ξανθό και τον αναπληρωτή γενικό γραμματέα του Υπουργείου Σταμάτη Βαρδαρό και στηρίχθηκε ένθερμα από τον επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης, Χρήστο Κοκοτίνη.

Η προμήθεια του νέου Ψηφιακού Ακτινολογικού Συγκροτήματος του ΠΕΔΥ – Μ.Υ. Ηλιούπολης, είναι μέρος του προγράμματος αναβάθμισης του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού Δομών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας, το οποίο με απόφαση της Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου, εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Αττική 2014 – 2020”.

Ευχαριστούμε θερμά την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου και την υποδιοικήτρια της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Χρυσάνθη Κίσκηρα, γι’ αυτό το σημαντικό βήμα αναβάθμισης της Δομής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας της πόλης μας και συνεχίζουμε να διεκδικούμε περαιτέρω αναβάθμισή της, τόσο σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.