Η Παιδική Βιβλιοθήκη Αλίμου γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Φιλοσοφίας




Η Παιδική Βιβλιοθήκη Αλίμου σας προσκαλεί την Τρίτη 14 Νοεμβρίου, στις 18:00, να γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Φιλοσοφίας (16 Νοεμβρίου) με μια παιδική παράσταση που μιλάει για τις αξίες της ζωής όπως η αγάπη, το μίσος, η ταπεινοφροσύνη, η ματαιοδοξία, η αυτοεκτίμηση και το θάρρος.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δυο ιστορίες του Χόρχε Μπουκάι διασκευασμένες από την βραβευμένη θεατρική ομάδα Τόπι φτιαγμένες με πολύ κέφι χιούμορ, διάδραση και φαντασία.

Μια ιστορία αγάπης και μίσους, ταπεινοφροσύνης και ματαιοδοξίας, που εξηγεί πως ο τρομερός εχθρός μας, μπορεί να γίνει ο καλύτερος μας φίλος.

Ο ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΟΣ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ

Όλα διαδραματίζονται σε ένα τσίρκο, κλόουν, ζογκλέρ, μάγοι, ταχυδακτυλουργοί και ένας τεράστιος Ελέφαντας.
«Από τότε που ήμουν μικρός είχα μια απορία: πως γίνεται ένα ζώο τόσο δυνατό όσο ο ελέφαντας του τσίρκου να κάθεται αλυσοδεμένος σε ένα τόσο δα ξυλαράκι καρφωμένο στην άμμο;»

Xόρχε Μπουκάι: Γεννήθηκε το 1949 στο Μπουένος Αιρες της Αργεντινής. Γιατρός και ψυχοθεραπευτής της σχολής Γκεστάπλ. Όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με την συγγραφή είδε περισσότερα από δώδεκα βιβλία του να μεταφράζονται σε τουλάχιστον είκοσι μία γλώσσες και να τοποθετούνται πρώτα στις λίστες των ευπώλητων κάθε χώρας.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί ΔΩΡΕΑΝ στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αλίμου, Λεωφόρος Ιωνίας 24.
Για πληροφορίες και κρατήσεις, καθημερινά 8:30 – 20:30, στο 210 98 33 399 & [email protected]

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.