ΕΔΕ για τη δασκάλα στον Άλιμο – Τι λέει ο δήμαρχος (VIDEO)




Το περιστατικό που συνέβη πριν από δεκαπέντε μέρες στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αλίμου έφερε στην επιφάνεια μια Ένορκη Διοικητική Εξέταση και τις πολύ σοβαρές καταγγελίες των γονέων των μικρών μαθητών.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται από το Σύλλογο Γονέων, η καθηγήτρια της μουσικής πολύ συχνά έχανε την υπομονή της και αποκαλούσε τους μικρούς μαθητές «βλάκες» και «ηλίθιους».

Σε υπόμνημά του ο σύλλογος γονέων αναφέρεται, μάλιστα, σε επιστολή από 22-09-2017 μητέρας προς τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Δ’ Αθήνας και τον Διευθυντή του Σχολείου, όπου αναφέρεται σε τιμωρία που επέβαλε η δασκάλα στο γιο της να μείνει κάτω από τον μεσημεριανό ήλιο, μην επιτρέποντάς του να πιει νερό.

Αποκορύφωμα, η εντολή που έδωσε στους μαθητές της τρίτης τάξης να «αρχίσουν στις φάπες» έναν συμμαθητή τους που έκανε φασαρία.

Όπως αποκαλύπτει στο Newpost ο πρόεδρος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, η καθηγήτρια μουσικής του συγκεκριμένου σχολείου έχει καταγγελθεί πολλές φορές από τους γονείς για τη συμπεριφορά της.

«Είναι γεγονός ότι υπάρχουν αυτές οι καταγγελίες προς τον διευθυντή του σχολείου, είναι επίσης γεγονός ότι πραγματοποιείται ΕΔΕ από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση» λέει στο Newpost ο πρόεδρος των δασκάλων, Θανάσης Κικινής.

Δείτε τι είπε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, “Καλημέρα Ελλάδα”, ο δήμαρχος Αλίμου

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης ζητά με δήλωσή του στο protothema.gr να επέμβουν οι αρμόδιοι του υπ. Παιδείας και να δοθεί λύση στο θέμα: «Περισσότερο από μία εβδομάδα μετά το συμβάν, δεν υπάρχει καμία επίσημη αντίδραση από τους αρμόδιους. Ελήφθη κάποιο μέτρο; Μας διαβεβαιώνουν ότι είναι όλα εντάξει; Δεν είναι δυνατόν να συνεχίζουν όλα σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Οι αρμόδιοι από το Υπουργείο Παιδείας οφείλουν άμεσα να πάρουν ξεκάθαρη θέση για το αν η δασκάλα μπορεί ή δεν μπορεί να είναι μέσα στην τάξη και να ενημερώσουν όλους τους ενδιαφερόμενους. Έπρεπε ήδη να είχε γίνει αυτό»

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.