Ακυβέρνητο αυτοκίνητο σκόρπισε τον πανικό στην Βάρη (ΕΙΚΟΝΕΣ)




(Aναδημοσίευση της ανάρτησης της Ζωής Μιχαλά στην ομάδα “Το Forum των 3Β”)

Εχθές ώρα 13:30 το μεσημέρι ένα αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο (πάνω στο πεζοδρόμιο) στην οδό Βάκχου στη Βάρη στο ρεύμα προς Βάρκιζα από τη δεξιά μεριά, έφυγε προφανώς γιατί δεν είχε τραβήξει καλά το χειρόφρενο και διέσχισε όλη τη λεωφόρο (επικίνδυνο αρκετά) μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα,καβάλησε το πεζοδρόμιο(επίσης αρκετά επικίνδυνο)και έπεσε πάνω στη τζαμαρία του καταστήματος με αποτέλεσμά να δημιουργηθούν αρκετές ζημιές.Ευτυχώς εκείνη την ώρα που πηγαινοερχόταν κόσμος και παιδιά που είχαν σχολάσει απο το σχολείο,δεν βρέθηκε κανένας στο δρόμο του και ούτε εγώ που λίγα δευτερόλεπτα πρίν ήμουν ακριβώς δίπλα στο τζάμι αλλα και που δεν υπήρχε κόσμος εντός του καταστήματος.
Αντιμετωπίζουμε όλα τα μαγαζιά μεγάλο πρόβλημα που ανά πάσα στιγμή εκτός απο υλικές ζημιές που μπορούν να υποστούν τα καταστήματα μας,μπορεί να υπάρξει και σοβαρός τραυματισμός.
Με αφορμή αυτού του περιστατικού,μήπως πρέπει ο Δήμος να ευαισθητοποιηθεί κάποια στιγμή και να ενδιαφερθεί,να φροντίσει για την ασφάλεια των πεζών αλλά και των καταστημάτων μας με κάποια προστασία…???
Κάποιες μπάρες ίσως κάποια κολωνάκια ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να γίνει ώστε να υπάρξει κάποια ασφάλεια.
Δυστυχώς δεν ειναι καθόλου απλά και ασήμαντα τα πράγματα…
Ευχαριστώ πολύ.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.