Υποβρύχιες εικόνες από Βούλα – Βουλιαγμένη και Βάρκιζα (VIDEO)




 

 

Χωρίς μόλυνση από την πετρελαιοκηλίδα δείχνει να είναι ο βυθός σε όλες τις παραλίες του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, όπως φαίνεται στις υποβρύχιες λήψεις που ζήτησε η Δημοτική Αρχή από τη σχολή καταδύσεων «Seahorse Dive Center».

Οι λήψεις πραγματοποιήθηκαν κατά το διήμερο 25 και 26 Σεπτεμβρίου σε όλο το παραλιακό μέτωπο του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και η εικόνα που δείχνουν κρίνεται ιδιαίτερα ικανοποιητική καθώς δεν εντοπίστηκαν σημάδια μόλυνσης από την πετρελαιοκηλίδα.

Παράλληλα, σήμερα (Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου) έγινε νέα υδροληψία σε εφτά σημεία εντός των ορίων του Δήμου και τα εργαστηριακά αποτελέσματα για τον εντοπισμό τοξικών υδρογονανθράκων αναμένονται την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου, έχει ομαλοποιηθεί το φαινόμενο της εμφάνισης μικρών συσσωματωμάτων στις παραλίες, γεγονός που αντιμετωπίστηκε με διπλές βάρδιες της υπηρεσίας καθαριότητας με αποτέλεσμα να υπάρχει μια μικρή δυσλειτουργία στα καθημερινά καθήκοντα της που αφορούν στην καθαριότητα της πόλης.

Οι βάρδιες και τα δρομολόγια της υπηρεσίας έχουν επανέλθει στους φυσιολογικούς ρυθμούς και μέσα στις επόμενες ημέρες η καθαριότητα στο εσωτερικού της πόλης θα αποκατασταθεί.
Η επιχείρηση για την προστασία των ακτών μας από τη ρύπανση συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και θα συνεχιστεί μέχρι να εξαλειφθεί κάθε κίνδυνος για το θαλάσσιο και παράκτιο περιβάλλον.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.