Ξάφριζαν ΙΧ στα νότια προάστια
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο δραστών, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, για κλοπές από σταθμευμένα οχήματα στα νότια προάστια. (Σχετικό το από 21-9-2017 Δελτίο Τύπου )

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους:Ανδρέας Κονδύλης: Προσπαθώ να βάλω την τέχνη στην καθημερινότητα των ανθρώπων της πόλης (VIDEO)

1. ΜΠΑΚΟΥΣΟΓΛΟΥ Γεώργιο του Χρήστου και της Παγώνας, γεννηθέντα 8-8-1984 στη Θεσσαλονίκη

2. ΣΟΣΑΡΙ Βλαδίμηρο-Σπυρίδωνα του Ρούζντις και της Ευθυμίας, γεννηθέντα 12-6-2000 στην Αθήνα

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας (6) μηνών, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση τους και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό και των λοιπών ομοειδών εγκλημάτων που πιθανότατα τέλεσαν σε βάρος άλλων θυμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9673358 του Τμήματος Ασφάλειας Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Ξάφριζαν ΙΧ στα νότια προάστια

  • 12/11/2017 at 7:05 μμ
    Permalink

    ΑΠΟ ΚΑΤΣΙΜΠΑ 41 ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΕΚΛΑΠΗ ΜΟΤΟ ΙNNOVA 125 ΧΡΩΜΑ ΜΠΛΕ ΜΕ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΙΟΗ 347
    ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛΩΣΗ ΚΛΟΠΗΣ ΣΤΟ Α.Τ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 23-10-2017.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X