Σύμπραξη του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με τον οργανισμό Safe Water Sports (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




 

 

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση με στόχο την ενημέρωση των πολιτών γύρω από την ασφάλεια στη θάλασσα και στα θαλάσσια σπορ, που διοργάνωσε ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, σε συνεργασία με τον μη – κερδοσκοπικό Οργανισμό Safe Water Sports, στο δημοτικό θέατρο «Σοφία Βέμπο» την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν, ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος , ο πρόεδρος του SWS Παναγιώτης Πασχαλάκης, ο Ολυμπιονίκης Χρήστος Αφρουδάκης και η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης (ΝΟΒ) Στέλλα Λαζάρου – Τίγκα.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στα σχέδια του Δήμου, στα πλαίσια την προγραμματικής σύμβασης που υπογράφει ο Δήμου με το SWS, αναφορικά με την δημιουργία ψυχαγωγικού – εκπαιδευτικού κέντρου σε παραλία του Δήμου το καλοκαίρι του 2018, την πρωτοβουλία του για την σήμανση των παραλιών με τις πινακίδες του Οργανισμού καθώς και την επέκταση του εκπαιδευτικού προγράμματος «ΠΡΟΣΕΧΩ – ΜΑΘΑΙΝΩ – ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ» σε συνεργασία με το Λιμενικό Σώμα και το SWS στα σχολεία του Δήμου.

Ο Πρόεδρος του Safe Water Sports αναφέρθηκε σε όλες τις Δράσεις του Οργανισμού και ειδικότερα στον απολογισμό της καλοκαιρινής περιόδου 2017 με τις συνεργασίες άλλων Δήμων και φορέων, που συμμετέχουν ενεργά και υποστηρίζουν το Έργο του Οργανισμού.

Η Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, τόνισε τη σημασία του πρότυπου πιστοποίησης certified quality της TUV AUSTRIA για τις εταιρείες που ασχολούνται με τα θαλάσσια σπορ και τις θαλάσσιες δραστηριότητες με σκοπό να παρακινήσει επιχειρηματίες του χώρου να επιλέξουν τη διαδικασία πιστοποίησης για την επιχείρησή τους. Η επαγγελματική συνείδηση στον κλάδο αυτό είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ασφάλεια.

Ο Ολυμπιονίκης Χρήστος Αφρουδάκης, δήλωσε περήφανος ως Πρεσβευτής του Safe Water Sports αλλά και ως δημότης του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ο οποίος θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις το εγχείρημα.

Όλοι οι ομιλητές αναφέρθηκαν στην σημασία της πρόληψης και στην ανάγκη εκπαίδευσης – ενημέρωσης των παιδιών και των νέων.

Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση εκπαιδευτικού προγράμματος για την ασφάλεια στη θάλασσα.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο δημοσιογράφος Αντώνης Κατσαρός.

Οι συντελεστές της εκδήλωσης ευχαρίστησαν όσους εργάστηκαν για την διοργάνωση της, τους εθελοντές που παραβρέθηκαν και τις εταιρείες Vikos και Κουρτάκης που ήταν χορηγοί.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του οργανισμού:

Safe Water Sports (κος Άκης ΓΚίκας)

T:  +30 2108029428, e: [email protected]

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.