Νέα φανάρια σε Ελληνικό και Αργυρούπολη




 

Φωτεινοί σηματοδότες σε επικίνδυνα σημεία του Ελληνικού και της Αργυρούπολης, τοποθετούνται ύστερα από αιτήματα πολιτών. Η αρχή γίνεται στην συμβολή Ριζούντος και Εθνάρχου Μακαρίου στο Ελληνικό, ενώ ακολουθούν η γέφυρα στο Practiker και ο κόμβος στην πλατεία Ανεξαρτησίας (208).

Ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος δήλωσε:

 

“Με πολύ κόπο και επιμονή, πετύχαμε μετά από πολλά χρόνια που το το ζητούσαν οι κάτοικοι μας να τοποθετούνται φανάρια σε επικίνδυνα σημεία της πόλης μας.
Ευχαριστώ θερμά την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας και τους επικεφαλής της που με πολύ καλή συνεργασία ξεπεράσαμε από κοινού τα γραφειοκρατικά θέματα και μας τοποθετεί τα φανάρια.

Συνεχίζουμε δυναμικά το εργο μας σε όλους τους τομείς της πόλης μας. Λύνουμε χρόνια προβλήματα με πείσμα και επιμονή για το καλό του τόπου μας.”

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.