Μια pop βραδιά αφιερωμένη στους πιο αδύναμους τετράποδους φίλους μας




Εν όψει της παγκόσμιας ημέρας αδέσποτων ζώων το νεοσύστατο σωματείο “Φιλοζωική Παρέμβαση Ελληνικού Αργυρούπολης” διοργανώνει σε συνεργασία με το Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης και το Σώμα Εθελοντών του Δήμου μας τo μεγαλύτερο νεανικό party της πόλης την Κυριακή 8/10/2017 και ώρα : 19:30 στο Πέτρινο Θέατρο Αργυρούπολης Μιλήτου & Κορίνθου .

Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα της νεολαίας μας Κατερίνα Στικούδη ενώνει τη φωνή της με τους μοναδικούς Ζαν Μπατίστ, Deevibes & Dinamissπου θα βρίσκονται εκεί σε μια αφιλοκερδή συμμετοχή. Μια pop βραδιά αφιερωμένη στους πιο αδύναμους τετράποδους φίλους μας που χρειάζονται στήριξη και φροντίδα.

Στόχος είναι η βραδιά αυτή να αποτελέσει αφενώς ένα σημείο συνάντησης όπου θα ενωθούν οι φωνές όλων εκείνων των ευαισθητοποιημένων πολιτών που παλεύουν για την προστασία και φροντίδα των αδέσποτων ζώων της πόλης μας και αφετέρου η προαιρετική οικονομική ενίσχυση η οποία θα διατεθεί αποκλειστικά για τη στείρωση, την φροντίδα τη σίτιση και περίθαλψη τους. Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά κοντά μας διασκεδάζοντας για καλό σκοπό !!!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.