Δείτε live τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου
Παρακαλείσθε να προσέλθετε στην 16η/2017 Δημόσια – Ανοικτή – Tακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, την 11η Σεπτεμβρίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κάτωθι  θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

 1. Έγκριση τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου, έτους 2017.
 2. Έγκριση 6ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου, οικ. έτους 2017.
 3. Αναμόρφωση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης του Ο.Α.Π.Π.Α., έτους 2017 (Στοχοθεσία 2017).
 4. Προσδιορισμός ύψους Τακτικής Επιχορήγησης του Δήμου προς τον Οργανισμό Αθλητισμού πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (Ο.Α.Π.Π.Α.), για το έτος 2018.
 5. Έγκριση όρων πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την δωρεά μελετών διαμόρφωσης τριών παραλιακών εκτάσεων στο Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης.
 6. Έγκριση μνημονίου Συνεργασίας & Συναντίληψης μεταξύ θερμοκοιτίδας νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας (Θ.Ε.Α) του Κέντρου Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών & του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης.
 7. Λήψη απόφασης για την υπαγωγή, σύμφωνα με την παράγρ. 4 του άρθρου 6 του Ν.4315/2014, σε προϊσχύουσες διατάξεις περί εισφοράς σε γη στην περίπτωση της Πράξης Εφαρμογής στην περιοχή Κόρμπι στην Δ.Ε. Βάρης.
 8. Λήψη απόφασης για την έγκριση Β2 σταδίου της αναθεώρησης της πολεοδομικής Μελέτης της περιοχής Κόρμπι Βάρης στα πλαίσια της μελέτης με τίτλο “ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΗ – ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΣΗ – ΠΡΑΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗς ΕΠΕΚΤΑΣΗς ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩς ΣΕ ΟΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ Α & Β ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ Γ.Π.Σ.”.
 9. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης στο Δίκτυο Πόλεων με τίτλο “ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ” με διακριτικό τίτλο “ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ”.
 10. Έγκριση χορήγησης αιγίδας του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης για την διοργάνωση του αγώνα με τίτλο “LADIES RUN”.
 11. Έγκριση όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής & του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης για την εκτέλεση του έργου με τίτλο “Ανακατασκευή χλοοτάπητα και δικτύων αποστράγγισης στο Δημοτικό Στάδιο Βουλιαγμένης”, συνολικού προϋπολογισμού 399.909,97€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).
 12. Έγκριση παράτασης – επέκτασης της σύμβασης εκτέλεσης της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια υγρών καυσίμων και λιπαντικών του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και των Νομικών του Προσώπων έτους 2016».
 13. Έγκριση παράτασης της σύμβασης εκτέλεσης της υπηρεσίας με τίτλο “Πλύσιμο οχημάτων καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού”.
 14. Εξέταση αιτήματος της εταιρείας ΤΑΙΤΗ Ι.Κ.Ε.
 15. Έγκριση διενέργειας και τρόπου εκτέλεσης για την παροχή υπηρεσίας με τίτλο “Εργασία κλαδέματος & κοπής ψηλών & επικίνδυνων δένδρων”.
 16. Παράταση σύμβασης που αφορά μίσθωση και μεταφορά μηχανικών πρεσσών.
 17. Έγκριση κόστους προσφοράς COSMOTE για υπογειοποίηση εναέριου δικτύου στην Βάρκιζα.
 18. Έγκριση του υπ. αρ. πρωτ. 32201/10.8.2017 πρακτικού της επιτροπής καταστροφής κινητών πραγμάτων του Δήμου (άρθρο 199 παρ. 6. Ν.3463/2006).
 19. Έγκριση του υπ. αρ. πρωτ. 34778/6.9.2017 πρακτικού της επιτροπής καταστροφής κινητών πραγμάτων του Δήμου (άρθρο 199 παρ. 6. Ν.3463/2006).
 20. Έγκριση μελέτης για την υπογειοποίηση του ηλεκτροφωτισμού τμήματος της οδού Ηροδότου (72-78) στην Βούλα.
 21. Έγκριση κοπής ή μη ευκαλύπτου στο πεζοδρόμιο επί της οδού Εσπερίδων 10 στην Δ.Ε. Βουλιαγμένης.
 22. Έγκριση κοπής δένδρων (βραχυχίτωνες) στο πεζοδρόμιο επί της οδού Αντιόχειας 30 στην Δ.Ε. Βούλας.
 23. Έγκριση κοπής πεύκου στο πεζοδρόμιο επί της οδού Δημητρακοπούλου απέναντι από τους αριθ. 34-36 στην Δ.Ε Βούλας.
 24. Διαγραφή βεβαιωμένων οφειλών Κ.Ο.Κ. από βεβαιωτικούς καταλόγους.(32784/18.8.2017).

 

 

 

 

                                                                                                         O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ

                                                                                                  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

 

                                                                                                      NIKOΛΑΟΣ ΨΑΛΛΙΔΑΣ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.