400.000 ευρώ για τα σχολεία στα 3Β
Έτοιμα σχεδόν στο σύνολό τους ήταν κατά την πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς τα σχολεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Μέσω εργολαβίας ύψους 400.000 € αλλά και της υπερπροσπάθειας των συνεργείων του Δήμου, μέσα στο καλοκαίρι ολοκληρώθηκαν εργασίες συντήρησης των κτιρίων, των υδραυλικών και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων καθώς και ο καλλωπισμός των κτιρίων και των αύλειων χώρων όλων των σχολείων της πόλης.

Ειδικότερα, βάφτηκαν εξωτερικά τρία σχολεία (Λύκειο Βουλιαγμένης, 4ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας και Δημοτικό Διλόφου) καθώς και εσωτερικά το 2ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας. Επίσης, ανακατασκευάστηκαν οι τουαλέτες στα Δημοτικά Σχολεία Βουλιαγμένης και Βάρκιζας.

Με τις εργασίες αυτές ικανοποιήθηκαν οι περισσότερες ανάγκες των σχολικών μονάδων ενώ οι εργολαβία συντήρησης δεν έχει ολοκληρωθεί και θα συνεχιστεί με αντίστοιχα έργα και σε ά

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, παρέστη σε πέντε αγιασμούς σχολείων όλων των βαθμίδων και στις τρεις δημοτικές ενότητες και ευχήθηκε στους μαθητές καλή σχολική χρονιά με υγεία, δημιουργικότητα και επιτυχίες σε όλους του τομείς της μαθητικής τους ζωής. Στους γονείς ευχήθηκε δύναμη να ανταποκριθούν στις αυξανόμενες ανάγκες των παιδιών στη δύσκολη περίοδο που διερχόμαστε.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.