O dj David Morales επιστρέφει στο Bolivar Beach Bar




O διασημότερος Ηouse Dj όλων των εποχών Dj David Morales επιστρέφει στο Bolivar Beach Bar, εκρηκτικό💣💣 House Dj set που δεν θα θες να τελειώσει…. From 00:00 to … unknown…

Κάντε #LIKE & #SHARE & κερδίστε 5 προσκλήσεις…
-Είσοδος 10€ με ποτό-

 

 

David Morales I Dj Fo I Sat 26 Aug I Bolivar Beach Bar

O διασημότερος Ηouse dj όλων των εποχών David Morales επιστρέφει για ένα μαραθώνιο, εκρηκτικό house dj set στο Bolivar Beach Bar. Μαζί του Dj Fo.

Powered by Blend Athens

Doors Open 21:00 hrs

♦ Είσοδος :10€ με ποτό ή μπύρα
( cocktails + special drinks + 2 ευρώ)
♦ Μπύρα: 5€
♦ Ποτό: 7,5€

Πληροφορίες – Reservations: 6970367684

♦ Κρατήσεις τραπεζιών:

4 άτομα 1 απλή φιάλη 100€
5 άτομα 1 απλή φιάλη 110€
6 άτομα 1 απλή φιάλη 120€

▲ Private DJ Booth Area ▲ *
4 άτομα 1 premium φιάλη 250€
6 άτομα 1 premium φιάλη & 1 Champagne 450€

*Περιορισμένη Διαθεσιμότητα

website: www.bolivar.gr
email: [email protected]
youtube channel: www.youtube.com/channel/UCn74-PKG6l3mC7STG0od2hQ
Blend Athens

Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος,
Μετακίνηση: Τραμ στάση Καλαμάκι, Λεωφορεία: 101 ,142 , A1, A2 , B1 ,B2 ,X96 στάση 3η Καλαμακίου
http://www.zee.gr/stop/1549

Map
www.google.gr/maps/place/Bolivar+Beach+Bar-+Akti+Tou+Iliou/@37.907366,23.714847,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x14a1be87ede0b2a7:0xcd81cf4cfd0226e

Dj David Morales
O Νεουορκέζος David Morales μπορεί να χαρακτηριστεί πολύ εύκολα ως ο διασημότερος djστον πλανήτη. Μετράει πάνω από 20 χρόνια επιτυχιών, αναρίθμητων συνεργασιών με τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας όπως Jamiroquai, Bjork, Janet Jackson, Madonna, Mariah Carey, U2, Michael Jackson, Whitney Houston και πολλούς άλλους. Έχει προταθεί πολλές φορές για βραβεία Grammy και έχει κερδίσει ως remixer της χρονιάς.
¨Εχει βρεθεί στα decks των πιο ιστορικών clubs του πλανήτη και έχει συνδράμει στην παγκόσμια απήχηση της house κουλτούρας, καθώς είναι ένας από τους πρώτους αληθινούς superstar djs.Διατηρεί την δισκογραφική εταιρεία Def Mix που εκπροσωπεί ονόματα όπως Quentin Harris, Hector Romero , DJ Meme και μέχρι πρότεινος τον αείμνηστο Frankie Knuckles.
Ο David Morales δεν είναι απλά ο ορισμός του superstar dj, είναι ένα ταλέντο που έχει να δώσει πάρα πολλά σε ένα κόσμο που συνεχώς αλλάζει.
http://www.djdavidmorales.com/

DJ Fo
Η DJ Fo aka Φώφη Τσεσμελή παίζει μουσική επαγγελματικά από τα 16 της, έχοντας εμφανιστεί σε μερικά από τα πιο γνωστά clubs της Ελλάδας (Cavo Paradiso, +Soda, Net, Berlin, Kalua, Gaz, Atlantis, NID, Dot Athens κ.ά.).Τα τελευταία 16 χρόνια είναι σταθερά resident DJ στο Sodade2 BackStage, με επιτυχημένες εμφανίσεις κάθε Παρασκευή και Σάββατο,σηματοδοτώντας το μακροβιότερο residency σε club της Αθήνας.
Το 2014 ψηφίστηκε από τους αναγνώστες της Athens Voice ως η καλύτερη DJ στην ετήσια ανασκόπηση/γκάλοπ της χρονιάς που πέρασε.
Παλιότερες επαγγελματικές της δραστηριότητες περιλαμβάνουν ραδιοφωνική παραγωγή στον NRG 105,5 και τον Kiss FM, παρουσίαση/αρχισυνταξία της dance εκπομπής του MAD TV, αρχισυνταξία στο ιστορικό περιοδικό ηλεκτρονικής μουσικής, Freeze, καθώς και συνεργασία ως freelancer δημοσιογράφος με τα περιοδικά Elle, KLIK, Diva, ΒΗΜΑDonna, Freeze, Lemon και People.
Η Φώφη Τσεσμελή είναι local A&R στην D-Version Music Publishing, τη Νο1 ανεξάρτητη εταιρία διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων στην Ελλάδα, διατηρεί mix shows στο Up Radio, στο Radiodoc.gr και κάνει συνεντεύξεις με ξένους DJs/παραγωγούς, αλλά και άρθρα για το clubbing στη Lifo

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.