Γαβριήλ και Ράνια βάπτισαν την κορούλα τους στον Άγιο Δημήτριο (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Τη μονάκριβη κορούλα τους βάφτισαν το απόγευμα του Σαββάτου η δημοσιογράφος Ράνια Τζίμα και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της πρώτης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο Μπραχάμι.

Το ζευγάρι, που από την πρώτη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε η σχέση του κρατά πολύ χαμηλούς τόνους, θέλησε το μυστήριο να τελεστεί σε στενό κύκλο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα η Ράνια Τζίμα και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, μαζί με την κορούλα τους, έφτασαν στην εκκλησία. Οι δυο τους προτίμησαν μία λιτή τελετή. Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν υπήρχε καθόλου στολισμός του χώρου. Στον Ιερό Ναό βρίσκονταν μόνο τα απαραίτητα, η κολυμπήθρα, τα βαφτιστικά και οι μπομπονιέρες.

Τη νεοφώτιστη, που πήρε το όνομα Ελένη, βάφτισαν τρεις φίλες του ζευγαριού. Η μία εξ αυτών είναι η γνωστή παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Σκάι, Εύα Αντωνοπούλου.

Το 2016 μάλιστα η δημοσιογράφος πάντρεψε μαζί με τον σύζυγό της, Παναγιώτη Αρκουμανέα, το ζευγάρι, στο δημαρχείο της Αθήνας.

Στο μυστήριο βρέθηκαν λιγότερα από τριάντα άτομα: συγγενείς και πολύ στενοί φίλοι του ζευγαριού, κυρίως συνάδελφοι της Ράνιας Τζίμα από τον δημοσιογραφικό χώρο. Το ‘’παρών’’ στην βάφτιση έδωσε και ο πρώην γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κορωνάκης ο οποίος διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

ΠΗΗ: protothema.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.