Ηλιούπολη: Την παραίτηση του Καλαρρύτη ζητά ο Σεφτελής
Την παραίτηση του αντιδημάρχου Ποιότητας Ζωής, Χρήστου Καλαρρύτη, ζητά ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Ηλιούπολης, Κώστας Σεφτελής, με αφορμή τη διακοπή των δρομολογίων της δημοτικής συγκοινωνίας.

Ο αντιδήμαρχος Χρήστος Καλαρρύτης του απάντησε στο δημοτικό συμβούλιο, ότι ο δήμος έχει εκδώσει ανακοίνωση για τη διακοπή των δρομολογίων.

Δείτε τι αναφέρει ο Κώστας Σεφτελής:

Από 18 Ιουνίου που ξεκίνησαν οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στους Δήμους, έχει να εμφανιστεί λεωφορείο της Δημοτικής Συγκοινωνίας στην πόλη.
Οι κινητοποιήσεις τερματίστηκαν, επανήλθε άμεσα ο Δήμος στην κανονική του λειτουργία με όλες του τις υπηρεσίες, εκτός της Δημοτικής Συγκοινωνίας. 
Κάθε χρόνο, τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, λόγω της μειωμένης επιβατικής κίνησης και λόγω της έλλειψης σε προσωπικό, η Δημοτική Συγκοινωνία να υπολειτουργεί ή να διακόπτει τα δρομολόγια.
Πάντοτε όμως γινόταν χωρίς αιφνιδιασμούς και με έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού.
Σε ερώτηση μου στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προς τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Καλαρρύτη «αν αισθάνεται την ανάγκη να ενημερώσει τους συμπολίτες που ανυποψίαστοι περιμένουν στις στάσεις τα λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας», με ύφος χιλίων καρδιναλίων μας αποστόμωσε όλους, ακόμα και το Δήμαρχο, πως έχει εκδοθεί σχετικό Δελτίο Τύπου.

Αφού σας παρακαλέσω να προσπαθήσετε να βρείτε το Δελτίο Τύπου, μήπως κι εγώ έχω κάνει κάποιο λάθος το οποίο και άμεσα θα αναγνωρίσω, σας παραδίδω τον κ. Καλαρρύτη, στην κρίση σας!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.