Αστέρας Βουλιαγμένης: Ο Στέλιος Κουτσιβίτης νέος διευθύνων σύμβουλος




Tη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην «Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης», με ισχύ από την 20ή Ιουλίου 2017, ανέλαβε ο Στέλιος Κουτσιβίτης, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του Αστέρα Βουλιαγμένης.

Ο κ. Κουτσιβίτης, ο οποίος αντικατέστησε τον κ. Τζέφρι Μακντόναλντ (Jeffrey Macdonald), διαθέτει διεθνή εμπειρία στον κλάδο του τουρισμού και των ακινήτων, με σημαντική τεχνογνωσία στους τομείς του asset management, των επενδύσεων και της λειτουργίας ξενοδοχειακών μονάδων.

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής σταδιοδρομίας του, o κ. Κουτσιβίτης κατείχε διοικητικές θέσεις στον Όμιλο Γ&Τ Δασκαλαντωνάκη, διατελώντας διευθύνων σύμβουλος στην εισηγμένη εταιρεία Sofia Hotel Balkan (Βουλγαρία) και εκτελεστικός διευθυντής του Group των αστικών ξενοδοχείων (Ελλάδα). Είναι κάτοχος πτυχίου Πληροφορικής, μεταπτυχιακών τίτλων στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ΜΒΑ από το Columbia University. Ο κ. Μακντόνανλντ θα συνεχίσει να ηγείται της ανάπλασης του Αστέρα από τη θέση του Development Director, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται, ότι ο «Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης» έχει περάσει στον έλεγχο της κοινοπραξίας AGC Equity Partners για λογαριασμό της Jermyn Street Real Estate Fund IV LP («Jermyn Street») και της Apollo Investment Holdco S.a.r.l («Apollo»), στην οποία μετέχουν δύο κρατικά κεφάλαια του Αμπού Ντάμπι και του Κουβέιτ, Άραβες επενδυτές, καθώς και η τουρκική Dogus Group.

Με πληροφορίες ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.