Άλιμος: Οι γείτονες έστησαν γλέντι στο δρόμο (VIDEO&EIKONEΣ)
 

Kάθε χρόνο οι κάτοικοι της οδού Λητούς, στον Άλιμο, διοργανώνουν street party με ζωντανή μουσική, χορό και άφθονο φαγητό και ποτό.

Έτσι και φέτος μαζεύτηκαν, έβγαλαν έξω τραπέζια, καρέκλες και ψησταριές, έφεραν ορχήστρα που είχε μέχρι και κόντραμπάσο και έστησαν ένα όμορφο καλοκαιρινό γλέντι. Πάντα τέτοια!

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Άλιμος: Οι γείτονες έστησαν γλέντι στο δρόμο (VIDEO&EIKONEΣ)

  • 18/07/2017 at 6:43 μμ
    Permalink

    Συγχαρητήρια πολλά πολλά πολλά σε όλους τους συμμετέχοντες όπως επίσης και σε όποιον είχε την ιδέα. Αυτό θα πει γειτονιά. Και να γνωρίζουν όλοι ότι η σωτηρία της πατρίδας μας και η πραγματική έξοδος από την κρίση θα ξεκινήσει κατά τη γνώμη μου με την επικοινωνία μεταξύ των κατοίκων. Πρώτα από την γειτονιά μας, με την συνένωση των κατοίκων απλά χωρίς κανενός είδους χρώματα, να περάσει σε υγιείς συλλόγους έπειτα στον Δήμο και τέλος στην επιλογή των κυβερνώντων. Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος. Κάτοικοι αλληλέγγυοι μεταξύ τους ας αναβιώσουν τα ήθη και έθιμα της παλιάς γειτονιάς. Το παράδειγμα των κατοίκων αυτού του δρόμου είθε να έβρισκε μιμητές και σε άλλες γειτονιές. Και τότε θα βλέπαμε αν θα μπορούσε το ….σύστημα να τους διασπάσει. ΕΥΓΕ.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.