3Β: Μεγάλο ενδιαφέρον για το οργανικό λίπασμα του δήμου
Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των δημοτών στη διάθεση του εδαφοβελτιωτικού παραγωγής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης η οποία ξεκίνησε την Τετάρτη 26 Ιουλίου στον χώρο του Δημοτικού Φυτωρίου.

Δεκάδες πολίτες προσήλθαν να παραλάβουν τα σακιά των 50 λίτρων που διατίθενται επί του παρόντος δωρεάν με μοναδική υποχρέωση τους να συνεργάζονται με το επιστημονικό προσωπικό του προγράμματος σε ότι αφορά την χρήση του εδαφοβλετιωτικού.
Η διάθεση του προϊόντος θα επαναληφθεί την Τετάρτη 2 Αυγούστου και όσοι κάτοικοι, δημότες ή επαγγελματίες της πόλης επιθυμούν να προμηθευτούν το μπορούν να προσέλθουν στο Δημοτικό Φυτώριο (Ακτής & Θέτιδος, Καβούρι), όπου θα βρίσκεται εκεί ο επιστημονικός συνεργάτης του ΕΚΠΑ, κ. Δημήτριος Γκίκας (Δρ. Βιολογίας) για να παρέχει τεχνική υποστήριξη στη διακίνηση του προϊόντος.

Στη συνέχεια η διανομή θα διακοπεί μέχρι την Τετάρτη 30 Αυγούστου.

Το προϊόν διατίθεται σε συσκευασίες 50 λίτρων και στην παρούσα φάση δίνεται δωρεάν για πιλοτική χρήση. Ήδη έχει γίνει εφαρμογή του προϊόντος στο δημοτικό φυτώριο με εντυπωσιακά αποτελέσματα και πλέον στόχος του Δήμου είναι να διατεθεί όσο γίνεται περισσότερο εδαφοβελτιωτικό, το οποίο, όταν χρησιμοποιηθεί με τις συμβουλές και τις υποδείξεις του τεχνικού συμβούλου, θα συμβάλει στην αύξηση του πράσινου ισοζυγίου της πόλης.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.