To πιο οικονομικό ιδιωτικό camp των νοτίων προαστίων (35 ευρώ/εβδομάδα)


Tο Ελληνοβρετανικό ιδιωτικό νηπιαγωγείο LSC, διοργανώνει  δημιουργικό Summer Camp που θα δώσει στο παιδί το κίνητρο και την ενέργεια για ένα δυναμικό καλοκαίρι.

Με το δίγλωσσο περιβάλλον, όπου οι παιδαγωγοί μιλούν και χρησιμοποιούν την αγγλική γλώσσα ως μητρική τους, τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να εξοικειωθούν με αυτή, μέσα από τις βιωματικές δραστηριότητες που έχουν σχεδιάσει με υπευθυνότητα στο πρόγραμμα θερινής απασχόλησης.

Στον καταπράσινο κήπο, αλλά και οι πολύχρωμες τάξεις του, δίνουν το κατάλληλο έναυσμα στο παιδί, για να περάσει τις καλοκαιρινές μέρες του δημιουργώντας αξέχαστες εμπειρίες.

Αυτό το καλοκαίρι τα παιδιά  θα βρεθούν σε ένα οικείο περιβάλλον, θα κάνουν νέους φίλους  για να παίζουν, να μαθαίνουν, να μοιράζονται και το κυριότερο να νιώθουν ότι μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα.

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει από τις 19 Ιουνίου μέχρι και τις 28 Ιουλίου και είναι για παιδιά από 3,5 ετών μέχρι και 8. Το ωράριο είναι Δευτέρα έως Παρασκευή 8.30-14.00

(με δυνατότητα προγράμματος φύλαξης έως τις 17.00).

Δραστηριότητες Θερινού Προγράμματος:

 • Ρομποτική – Εισαγωγή στον προγραμματισμό με τα Bee – Bots
 • Εικαστικά
 • Early Simple Machines Lego – Εισαγωγή στις πολύ απλές μηχανές
 • Επιτραπέζια παιχνίδια
 • Junior Chef Cooking Club
 • Προβολή ταινίας

Το κόστος του προγράμματος είναι:

35 Ευρώ η εβδομάδα
60 Ευρώ οι 2 εβδομάδες
75 Ευρώ οι 3 εβδομάδες
120 Ευρώ οι 6 εβδομάδες

Το LSC ιδιωτικό νηπιαγωγείο βρίσκεται στον Άλιμο, Θεομήτορος & 17ης Νοεμβρίου (Πλησίον της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθηνών.
Μας επισκέπτονται από Π. Φάληρο, Γλυφάδα, Αγ. Δημήτριο, Δάφνη, Αργυρούπολη, Νέα Σμύρνη, Ηλιούπολη, Ελληνικό

Πληροφορίες – Εγγραφές:

Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-12.00 – Ραντεβού κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας εάν επιθυμείτε να επισκεφθείτε το νηπιαγωγείο σε διαφορετικές ώρες.

Μεγαλωμένη στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, η Στρατούλα Καλαμβόκη, διευθύντρια σπουδών του LSC,  θυμάται από μικρό παιδί, στο προσχολικό ακόμη στάδιο, τον διαφορετικό τρόπο με τον οποίο οι εκπαιδευτικοί δίδασκαν τους μαθητές.

“Μαθαίναμε μέσω παιχνιδιού, εξερεύνησης και δημιουργίας μέσα σε ένα περιβάλλον χωρίς ιδιαίτερους κανόνες, χρονικούς περιορισμούς με διακριτική καθοδήγηση από τους δασκάλους.
Ένας βιωματικός τρόπος μάθησης, που σέβεται τον προσωπικό ρυθμό του κάθε μαθητή” λέει στο NOTIA.GR

Αυτές οι ευχάριστες εμπειρίες μάθησης, που την συνοδεύουν ακόμη και σήμερα,  έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στις σπουδές που ακολούθησε και τη μετέπειτα πορεία της.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη συνέχεια πήγε πάλι στην Αυστραλία όπου τέλειωσε το Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου του Γκρίφιθ.

“Μετά από προϋπηρεσία πολλών ετών στον ιδιωτικό τομέα της εκπαίδευσης, στην Ελλάδα,  αποφάσισα να διακόψω για να μεγαλώσω τον γιο μου” λέει.

“Όταν έφτασε η στιγμή να αναζητήσω προσχολική εκπαίδευση για το παιδί μου δυσκολεύτηκα αρκετά, τότε κατάλαβα ότι οι επιλογές ήταν περιορισμένες σε προσχολικά κέντρα που έδιναν βαρύτητα στη φύλαξη και όχι στο εκπαιδευτικό κομμάτι”.

Κάπως έτσι λοιπόν γεννήθηκε στο μυαλό της, η ιδέα της δημιουργίας δίγλωσσου νηπιαγωγείου.

“Η ανάγκη αυτή η δική μου καθώς και πολλών άλλων γονιών παράλληλα με την παρότρυνση από την οικογένεια μου με οδήγησαν στην ίδρυση του Ελληνοβρετανικου Νηπιαγωγείου LSC “.

“Δημιουργήσαμε ένα περιβάλλον αγάπης και αποδοχής που σέβεται απόλυτα τη μοναδικότητα του κάθε παιδιού. ένα σχολείο «ανοικτό» στη φιλοσοφία και στις αρχές του, στην εκπαιδευτική πρακτική του και στο πρόγραμμα του. Ένα σχολείο ανοιχτό στην κοινωνία.

Πιστεύουμε ότι το παιδί αναπτύσσεται, μαθαίνει και κοινωνικοποιείται όπου ζει χαρούμενα και δημιουργεί αυτόνομα.

Ευχαριστώ θερμά τους συναδέλφους μου από το τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας του παν/μιου Αθηνών για την πολύτιμη βοήθεια τους στην υλοποίηση του Pre-school English Programme του LSC.
Ευχαριστούμε τους γονείς των μαθητών μας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο νέο μας ξεκίνημα και εμείς με τη σειρά μας δεσμευόμαστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για την πρόοδο των παιδιών τους”.

Επισκεφθείτε το site του Ελληνοβρετανικου Νηπιαγωγείου LSC για να μάθετε περισσότερα. www.lsc.edu.gr

 

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

χόλια στο “To πιο οικονομικό ιδιωτικό camp των νοτίων προαστίων (35 ευρώ/εβδομάδα)

 • 23/04/2019 at 10:52 μμ
  Permalink

  Θα ήθελα να ενημερωθώ σχετικά με το θερινό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης. Τι είδους δραστηριότητες κάνετε, κόστος, ώρες κλπ.

  Απαντήστε
  • 07/06/2019 at 3:52 μμ
   Permalink

   Καλησπέρα.

   θα ήθελα να κλείσουμε ένα ραντεβού για περαιτέρω πληροφορίες.

   Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X