Παλαιό Φάληρο: Ολοκληρώνεται το λίφτινγκ στις παιδικές χαρές (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Ο δήμος Παλαιού Φαλήρου, έχει εκπονήσει ειδική µελέτη αναµόρφωσης των παιδότοπων και των παιδικών χαρών σε όλες τις γειτονιές της πόλης.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, μέχρι στιγµής έχουν ανακαινιστεί και παραδοθεί πιστοποιηµένες οι παιδικές χαρές : Σκαβάντζου & Παµφυλίας ενώ σε εξέλιξη είναι οι εργασίες στην παιδική χαρά:
Πυθαγόρα (οι εργασίες ολοκληρώνονται εντός του Ιουλίου).

Επίσης, ανάλογες παρεµβάσεις έχουν πραγµατοποιηθεί και στις παιδικές χαρές:

Λητούς & ∆ηµοκρατίας.

Οι εργασίες που έχουν πραγµατοποιηθεί περιλαµβάνουν:
• Την αποµάκρυνση και αντικατάσταση των οργάνων και των παιχνιδοκατασκευών που ήταν επικίνδυνα για τα παιδιά, µε καινούργια και πρωτότυπα , µε όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας.
• Την περίφραξη των χώρων.
• Την τοποθέτηση δαπέδου ασφαλείας.
• Την ενίσχυση του φωτισµού µε φωτιστικά σώµατα
σύγχρονης τεχνολογίας LED.
• Την προµήθεια και τοποθέτηση καθιστικών για τους
συνοδούς.
• Την τοποθέτηση χλοοτάπητα υψηλής ποιότητας.

Κατά τις σχετικές εργασίες, πέρα της συνολικής λειτουργικής και αισθητικής αναβάθµισης, λήφθηκε µέριµνα οι χώροι να παραµένουν ανοικτοί και προσβάσιµοι στο κοινό σε όλη την
διάρκεια των εργασιών.

Η σχετική µελέτη ανάπλασης και το όλο έργο σχεδιάσθηκε και υλοποιήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του ∆ήµου, της οποίας οι µηχανικοί και τα συνεργεία κατέβαλαν κάθεπροσπάθεια για ασφάλεια, λειτουργικότητα και αισθητική του εξοπλισµού και της τοποθέτησης του.

Για το έργο, αρχικού προϋπολογισµού 350.000 €, προέκυψε σηµαντική έκπτωση της τάξης του 55% από τον ανάδοχο του έργου µε αποτέλεσµα η τελική δαπάνη να ανέλθει σε 158.780,49 €.

 

Παλαιό Φάληρο: Ολοκληρώνεται το λίφτινγκ στις παιδικές χαρές

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.