Ηλιούπολη: Ψεκάζουν τα σκουπίδια για την αποφυγή μολύνσεων




 

Ο δήμος Ηλιούπολης ξεκίνησε τους ψεκασμούς στα σκουπίδια για την αποφυγή μολύνσεων, ενώ όπως αναφέρει ο δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος, σε συνεργασία με το Σωματείο Εργαζομένων, καταβάλλονται μεγάλες προσπάθειες για να καθαρίσει η πόλη.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,
Επικοινωνώ μαζί σας γιατί δυστυχώς η απεργία συνεχίζεται και μετά την παρέμβαση του Πρωθυπουργού και τη συνάντησή του με την ΠΟΕ ΟΤΑ. Δυστυχώς για μία ακόμα φορά τα κομματικά συμφέροντα υπερίσχυσαν του εθνικού.
Ο Δήμος Ηλιούπολης προχωρά από σήμερα σε απολύμανση με ψεκασμούς όλων των ευαίσθητων σημείων της πόλης και σε συνεργασία με το Σωματείο Εργαζομένων αυξάνει καθημερινά εκείνα τα προγράμματα που μειώνουν όσο μπορούν τον όγκο των σκουπιδιών στην πόλη μας.
Η απόφαση της ΠΟΕ ΟΤΑ για συνέχιση της απεργίας είναι απαράδεκτη! Τους καλώ άμεσα να αναστείλουν εδώ και τώρα την απεργία και να περιμένουν την εφαρμογή των μέτρων από πλευράς Κυβέρνησης.
Η χώρα δέχεται ένα τεράστιο πλήγμα στον τουρισμό με την εικόνα που παρουσιάζουν οι πόλεις μας και η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί και για λόγους υγείας.
Εδώ και τώρα να σταματήσει η απεργία και να ξεκινήσει η αποκομιδή των απορριμμάτων!

https://www.facebook.com/valasopoulosvasilis/posts/1671098212918066

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.