Εξώδικη δήλωση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Ταξιάρχη Δήμου




Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Ταξιάρχης Δήμου, έστειλε στο NOTIA.GR, την εξώδικη-δήλωση του κατά του συνδυασμού “Αγαπώ τον Άλιμο” για τη διαγραφή του την οποία δημοσιεύουμε αυτούσια:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Του Ταξιάρχη Δήμου, κατοίκου ………….. οδός …………………………….
Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Αλίμου.

ΠΡΟΣ

Τον Ανδρέα Κονδύλη, Δήμαρχο Αλίμου και νόμιμο εκπρόσωπο της Δημοτικής Παράταξης «Αγαπώ τον ‘Αλιμο», που κατοικεί στον ‘Αλιμο Αττικής οδός ……

Στην από 23-4-2017 συνεδρίαση αποφασίστηκε ομόφωνα από τα μέλη που ήταν παρόντα η χωρίς την παρουσία μου διαγραφή μου από την δημοτική παράταξη «Αγαπώ τον ‘Αλιμο».

Μετά από σκέψη ακολούθησα τις συμβουλές που μου δόθηκαν και η απόφαση μου να μην εμφανιστώ ώστε να νομιμοποιήσω την ήδη προαποφασισμένη

άδικη διαγραφή μου αποδείχτηκε ολόσωστη.

Τα όσα γράψατε στην ανακοίνωση σας για να δικαιολογήσετε την διαγραφή μου είναι αόριστα, ανυπόστατα και αντιφατικά και ότι είναι το αποτέλεσμα της υλοποίησης της για δικούς σας λόγους διακοπής της συνεργασίας μας.

Αναφέρομαι ειδικότερα  στα παρακάτω σημεία της ανακοίνωσης, αλλά και σε άλλα  :

« η πολιτική συμπεριφορά μέλους της παράταξής μας ερχόταν σε αντίθεση με τις αρχές που είχαμε ορίσει…..»,

«κανείς δεν μπορεί ……. να εξαρτά τη συμμετοχή του στην παράταξη μας από οικονομικά και προσωπικά ωφελήματα……»,

«Η ομόφωνη απόφαση μας έρχεται ως αποτέλεσμα των αθέμιτων και αντιδεοντολογικών πρακτικών εκ μέρους του κ. Δήμου..»,

«Τους κανόνες αυτούς ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος έχει εδώ και καιρό παραβεί συστηματικά…..»

« κατά τις πρόσφατες δημαιρεσίες ο συγκεκριμένος συνάδελφος απαίτησε να καταλάβει έμμισθη θέση, εξαρτώντας ουσιαστικά την περαιτέρω συνεργασία του μαζί μας.»

«..να διασπείρει βαρύτατα υπονοούμενα σε βάρος συναδέλφων, εντός και εκτός δημοτικής ομάδας, με αόριστες αναφορές και εντελώς δυσφημιστικό , αναληθές και συκοφαντικό περιεχόμενο.»

«.. θα πρέπει να αναφερθούμε στις ατυχείς ενέργειες του συναδέλφου σε ευαίσθητα ζητήματα (πχ. Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος)»,

«Κατόπιν αυτών και πολλών ακόμα  που δεν χρειάζεται να αναφέρουμε..»,

«..από όποιον προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου για να αποσπάσει οικονομικά, υλικά και προσωπικά οφέλη

Από τα παραπάνω συνάγεται ότι εκμεταλλευτήκατε την επιθυμία μου να συνεισφέρω από θέση ουσίας στον αγώνα μας για το Δήμο Αλίμου για να με αποβάλετε από την παράταξη.

Επειδή θεωρώ ότι δεν έχετε το δικαίωμα να με κατηγορείτε χωρίς αποδείξεις.

Επειδή η διαγραφή μου χωρίς αποδείξεις και μόνο με υπονοούμενα, είναι κίνηση πανικού για να αποφύγετε και τα επόμενα που έρχονται στη δημοτική παράταξη.

Επειδή η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσετε με συγκεκριμένα στοιχεία για τις σοβαρότατες καταγγελίες που κάνατε κάποιοι από εσάς εναντίον μου όπως πχ τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ήταν πριν αποφασίσετε την διαγραφή μου .

Επειδή η απόφαση σας δεν ήταν ομόφωνη όπως θέλετε να την παρουσιάσετε, αλλά με αποχές.

Επειδή οι υπόλοιποι που αποφάσισαν την διαγραφή μου, άρα συμφώνησαν με τα όσα περιέχονται στην ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε όπως παραπάνω τα επισημαίνω,  θα πρέπει είτε να εμφανίσουν τις αποδείξεις και τα στοιχεία που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, είτε να υποστούν τις συνέπειες του Νόμου για τα όσα προσβλητικά και συκοφαντικά είπαν για εμένα, την προστασία του οποίου είμαι υποχρεωμένος να ζητήσω για να υποχρεωθείτε να απαντήσετε στον κόσμο του Αλίμου.

Τέλος σας καλώ όλους να απέχετε στο μέλλον από κάθε πράξη που προσβάλει την προσωπικότητα μου και την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου του δήμου Αλίμου. Σε αντίθετη περίπτωση θα προβώ σε όλες τις  ενέργειες που μου παρέχει ο Νόμος, για την αποκατάσταση της ζημίας που θα έχω υποστεί από την παράνομη συμπεριφορά σας.

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παρακαλείται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς αυτόν που απευθύνεται με την ιδιότητα του εκπροσώπου Δημοτικής Παράταξης «Αγαπώ τον ‘Αλιμο» για να λάβει γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες, καλούμενος ταυτόχρονα όπως αντιγράψει το άνω κείμενο στην έκθεση επιδόσεως που θα συντάξει.

Αθήνα,  28  Μαΐου 2017

Ο Εξωδίκως Δηλών

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άλιμος: Ο Ανδρέας Κονδύλης έδωσε κόκκινη κάρτα σε δημοτικό σύμβουλο

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.