Aνακαινίστηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ηλιούπολης




Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας βελτίωσης των υπηρεσιών κοινωνικής στήριξης και αλληλεγγύης, ανακαινίστηκε πλήρως το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου που βρίσκεται στην οδό Ηρώς Κωνσταντοπούλου.

Ο χώρος καθαρίστηκε, βάφτηκε ενώ τα αγαθά αρχειοθετήθηκαν και τοποθετήθηκαν σε δομημένες προθήκες.

Με την νέα διάταξη και εμφάνιση του Κοινωνικού Παντοπωλείου εξυπηρετείται η βέλτιστη ροή των αγαθών προς διάθεση, η καλύτερη ανταπόκριση στις ανάγκες των ωφελούμενων και βέβαια η υγειονομική φύλαξη τους.

Θυμίζουμε ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηλιούπολης μπήκε στην πρώτη πεντάδα χρηματοδότησης Κοινωνικών Δομών Φτώχειας στην Περιφέρεια Αττικής από το ΕΣΠΑ καθώς η λειτουργία του κρίθηκε άψογη σε αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία.

Έτσι, η Ηλιούπολη που όπως είναι γνωστό πρωτοπορεί και διαθέτει ένα από τα καλύτερα δίκτυα κοινωνικής αλληλεγγύης στην Ελλάδα, καθημερινά βελτιώνεται και αυξάνει τα αποτελέσματά της κρατώντας την κοινωνική συνοχή σε υψηλά επίπεδα.

Ο Δήμος Ηλιούπολης καλεί όλους τους πολίτες και τους επαγγελματίες να συμβάλουν όπως και όσο μπορούν από το περίσσευμά τους για να ενισχύσουν την κοινή προσπάθεια κοινωνικής αλληλεγγύης έτσι ώστε κανένας κάτοικος της Ηλιούπολης που έχει ανάγκη να μην μείνει αβοήθητος.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.