Τι απάντησε ο Τόσκας στην Χριστοφιλοπούλου για την κατάργηση των αστυνομικών τμημάτων




(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) Στις ερωτήσεις της Εύης Χριστοφιλοπούλου σχετικά με την κατάργηση του Τμήματος Ασφαλείας και του Αστυνομικού Τμήματος Μαραθώνα (4731/3-4-2017) αλλά και την κατάργηση των Τμημάτων Ασφαλείας και των Αστυνομικών Τμημάτων Βούλας και Βάρης (4192/15-3-2017), απάντησε ο Αν. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Ν. Τόσκας.

 Σύμφωνα με τις απαντήσεις, ο Αν. Υπουργός εμμένει στην κατάργηση όλων των παραπάνω Αστυνομικών Τμημάτων και Τμημάτων Ασφαλείας και γενικόλογα υποστηρίζει ότι οι αντίστοιχες περιοχές «θα αστυνομεύονται από τα, αναβαθμισμένα σε αστυνομικό προσωπικό και μέσα» Αστυνομικό Τμήμα και Τμήμα Ασφαλείας Νέας Μάκρης και το Αστυνομικό Τμήμα και Τμήμα Ασφαλείας Βάρης- Βούλας – Βουλιαγμένης.

 Η Εύη Χριστοφιλοπούλου έκανε το παρακάτω σχόλιο:

«θα παρακολουθούμε στενά τα αποτελέσματα των συγχωνεύσεων των Αστυνομικών Υπηρεσιών στην Αττική, καθώς έχουμε μάθει να μην εμπιστευόμαστε τις υποσχέσεις (προφορικές και γραπτές) της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.