Κλειστό το Δημαρχείο Ηλιούπολης, την Τετάρτη 17 Μαΐου




Ο Δήμος Ηλιούπολης ανακοινώνει ότι συμμετέχει με όλες του τις δυνάμεις στην Γενική Πανελλαδική Απεργία της Τετάρτης 17 Μαΐου των εργαζομένων ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, εκφράζοντας την αντίθεσή του στο 4ο Μνημόνιο που θα βαθύνει την κρίση και θα αποδυναμώσει ακόμη περισσότερο την παραγωγικότητα και την συνοχή της Ελληνικής Κοινωνίας.

Η Δημοτική αρχή της Ηλιούπολης συμπαρίσταται ενεργά στις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων και κλείνει το Δημαρχείο για 24 ώρες εκφράζοντας την αγανάκτηση και την αντίθεσή της στις συνεχιζόμενες πολιτικές ύφεσης και εξαθλίωσης του ελληνικού πληθυσμού.

Ταυτόχρονα καλεί όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο των συνδικάτων στην πλατεία Κλαυθμώνος, στις 11 το πρωί.

Όλοι μαζί να πούμε ένα βροντερό όχι στο 4ο Μνημόνιο.

Ανακοίνωση του Δημάρχου Ηλιούπολης για την Πανελλαδική Απεργία
της 17ης Μαΐου 2017
Με έκπληξη αλλά και οργή διαβάσαμε σήμερα το δελτίο τύπου της ΚΕΔΕ με τίτλο «Κοινό μέτωπο Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρώτου βαθμού και πολιτών για την ανατροπή της αδιέξοδης κυβερνητικής πολιτικής».
Ενώ λοιπόν φουσκώνει, όπως λέει η ΚΕΔΕ, το ποτάμι της τοπικής κοινωνίας, θα περίμενε κανείς να συμμετέχει η ΚΕΔΕ στην 24ωρη πανελλαδική απεργία με κλείσιμο των δήμων.
Δυστυχώς δεν είδαμε πουθενά κάτι τέτοιο.
Για μια ακόμα φορά η διοίκηση της ΚΕΔΕ αποδεικνύεται ανίκανη πολιτικά να ηγηθεί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Παραδέχεται ότι η Τ.Α. δεν αντέχει άλλες περικοπές , δεν δίνει όμως εντολή στους Δημάρχους να κλείσουν τα Δημαρχεία.
Διανύουμε την εποχή της πλήρους απαξίωσης του πολιτικού συστήματος και της κυριαρχίας των μετρίων.
Ο Δήμος Ηλιούπολης θα παραμείνει κλειστός αύριο, Τετάρτη 17 Μαΐου, ως συμβολή στον αγώνα του ελληνικού λαού ενάντια στο 4ο Μνημόνιο.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.