Και οι 119 ήταν υπέροχοι!




Ο λόγος για τους 119 εθελοντές, διασώστες και ανθρώπινο δυναμικό της Τροχαίας, της Δημοτικής Αστυνομίας και του Δήμου Βάρης-Βούλας Βουλιαγμένης που για μια ακόμη φορά στήριξαν το XTERRA Greece Championship 2017 και που χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν εφικτό. Υλοποιώντας άψογα το σχέδιο εθελοντικής διαχείρισης του αγώνα, που οργάνωσε και διαχειρίστηκε με απόλυτη επιτυχία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Εθελοντική Δασοπροστασία Νοτίου Υμηττού, όλοι αξίζουν τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες των διοργανωτών αλλά και των 400 αγωνιζόμενων.
Κάλυψαν τη μεγάλη και δύσκολη διαδρομή από την Πλαζ της Βουλιαγμένης, στους δρόμους της πόλης, μέχρι και πάνω στους γύρω λόφους, ξεπέρασαν τεχνικές δυσκολίες, ζέστη, περιστατικά και κακές συμπεριφορές και κατάφεραν να προσφέρουν έναν υπέροχο αγώνα!
Εθελοντική Δασοπροστασία Νοτίου Υμηττού Ethelon ΕΟΔ @Σαμαρείτες Ερυθρού Σταυρού, Τροχαία Ελληνικού, Δημοτική Αστυνομία και υπάλληλοι Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης μπράβο σας και σας ευχαριστούμε!
Μαζί τους και οι ναυαγοσώστες της Lifeguard Hellas Save & Rescue Volunteer Team που φρόντισαν για την ασφάλεια των αγωνιζόμενων στη θάλασσα.

notia facebook page

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.