Κάμπινγκ Βούλας: Σινεμά με ελεύθερη είσοδο




Ο Πόλεμος των Ρόουζ – The War of the Roses
Αμερικάνικη κωμωδία του 1989 – διάρκεια: 116’
Σκηνοθεσία: Danny DeVito
Με τους: Michael Douglas, Kathleen Turner, Danny DeVito, Marianne Sagebrecht

Η Μπάρμπαρα και ο Ολιβερ αποτελούν φαινομενικά υπόδειγμα ενός ευτυχισμένου ζευγαριού. Η γνωριμία τους έγινε πριν δεκαεφτά χρόνια σε μια δημοπρασία, όταν και οι δύο διεκδικούσαν το ίδιο αγαλματίδιο. Από την πρώτη στιγμή ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλο παράφορα. Εκείνη ήταν μια όμορφη κοπέλα, απόφοιτη κολεγίου και εκείνος φοιτητής στο Χάρβαρντ. Σύντομα παντρεύτηκαν και απέκτησαν δύο παιδιά. Ο Ολιβε κατάφερε να κάνει μια πετυχημένη καριέρα, ενώ η Μπάρμπαρα αγόραζε για το σπίτι τους σπάνια αντικείμενα τέχνης. Ολα δείχνουν ότι η ζωή τους είναι ιδανική, μέχρι τη στιγμή που η Μπάρμπαρα συνειδητοποιεί πως θα ήταν απόλυτα ευτυχισμένη εάν χώριζε από τον άνδρα της. Ετσι ζητά διαζύγιο, με την προϋπόθεση ότι τα πολύτιμα αντικείμενα του σπιτιού θα είναι δικά της. Ο Ολιβερ όμως δεν είναι διατεθειμένος να κάνει αποδεκτό τον όρο της γυναίκας του, προσλαμβάνει δικηγόρο και από εκείνη τη στιγμή ξεκινά ο ανελέητος πόλεμος των Ρόουζ, που φέρνει τα επάνω κάτω.
Ο Danny DeVito μας κλείνει το μάτι με μία μαύρη κωμωδία που ρίχνει φως στην πιο σκοτεινή γωνία του έγγαμου βίου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη
Η προβολή γίνεται στο κτήριο της πύλης εισόδου πεζών
Εθελοντές Αυτοδιαχειριζόμενου χώρου π. Κάμπινγκ Βούλας
πληροφορίες : http://voulacamp.blogspot.gr/

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.