Γλυφάδα: Έβαλε και άλλο γκολ ο Παπανικολάου (ΕΙΚΟΝΕΣ)
(αναδημοσίευση από τη σελίδα του δημάρχου Γλυφάδας, Γιώργου Παπανικολάου)

Aπό τα χρόνια που ήμουν κι εγώ μαθητής ονειρευόμασταν ένα γηπεδάκι με χορτάρι στο σχολείο μας, το 3ο Γυμνάσιο-Λύκειο Γλυφάδας, για να παίζουμε ποδόσφαιρο. Μας έλεγαν όλοι ότι αυτά τα πράγματα δεν γίνονται σε δημόσια σχολεία. Μπορεί να πέρασαν αρκετά χρόνια από τότε, αποδείξαμε όμως ότι τίποτα δεν είναι ανέφικτο αν έχεις μεράκι, σωστό προγραμματισμό και φυσικά μια καλή δημοτική ομάδα.
Σε λίγες ημέρες παραδίδουμε στα παιδιά μας ένα γήπεδο 5×5, με τελευταίας γενιάς χλοοτάπητα, ένα από τα ελάχιστα γήπεδα στην Αττική με πιστοποίηση από τη FIFA!
Επειδή βέβαια υπάρχουν και μαθήτριες – όπως ήταν κάποτε και η Αντιδήμαρχος Παιδείας Νατάσα Αργυροπούλου στο ίδιο σχολείο – θα υπάρχει στον ίδιο χώρο και γήπεδο βόλεϊ.
Σήμερα το πρωί εποπτεύσαμε το χώρο πριν τα εγκαίνια και, παρόλο που δεν ήμασταν κατάλληλα ντυμένοι, δεν χάσαμε την ευκαιρία για μερικές μπαλιές και σουτ…
Κάπως έτσι άλλη μια παιδική ανάμνηση παύει να είναι απωθημένο δικό μας και κυρίως δεν θα γίνει ποτέ απωθημένο των σημερινών και των επόμενων μαθητών!
Συνεχίζουμε τους θερινούς μήνες με παρόμοιες και άλλες παρεμβάσεις σε όλα τα σχολεία της Γλυφάδας μας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.