Άγιος Δημήτριος: Ευχήθηκαν καλή επιτυχία στους μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου




Tο Κοινωνικό Φροντιστήριο Αγίου Δημητρίου(Κ.Φ.Α.Δ.), επισκέφθηκανη Δήμαρχος ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ και η νέα Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας (Ο.Π.Κ.Α.Π.) Βάσω Αλεξίου για να ευχηθούν καλή επιτυχία στους μαθητές εν όψει των ενδοσχολικών και πανελλήνιων εξετάσεων.

Τις υποδέχτηκαν ο νέος Αντιπρόεδρος του Ο.Π.Κ.Α.Π. και Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Κ.Φ.Α.Δ., Panos BantunasΠάνος Μπαντούνας – Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Αγίου Δημητρίου και τα μέλη του Συντονιστικού Συμβουλίου του Κ.Φ.Α.Δ. Πέτρος Τασσόπουλος (Petros Tassopoulos) και Michaela Loukou. Η νέα Πρόεδρος ξεναγήθηκε στους χώρους του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, γνωρίστηκε με εθελοντές της Δομής και ενημερώθηκε εκτενώς για τη λειτουργία της.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι για τις Πανελλαδικές εξετάσεις 2017 προετοιμάζονται 24 μαθητές ενώ άλλοι 66 για τις ενδοσχολικές της Α΄, Β΄ και απολυτήριες της Γ΄ Λυκείου.

Επίσης, είναι σε εξέλιξη οι εγγραφές για τα θερινά τμήματα προετοιμασίας για τις Πανελλαδικές 2018 που θα λειτουργήσουν και δεύτερη χρονιά στο ΚΦΑΔ και αναμένεται να ξεκινήσουν την Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017.’

Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Αγίου Δημητρίου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Γίνε κι εσύ μέλος της μεγάλης μας παρέας»

Μένουμε Νότια– έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.