Σώθηκαν από θαύμα: Στις φλόγες λεωφορείο με 67 μαθητές από τη Γλυφάδα (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




 

 

 

Άγιο είχαν οι 67 μαθητές και οι συνοδοί του 3ου Λυκείου Γλυφάδας οι οποίοι επέβαιναν σε διώροφο λεωφορείο το οποίο εκινείτο στην περιμετρική της Πάτρας και ενω βρισκόταν στο ύψος του κόμβου της Οβρυάς με κατεύθυνση προς Αθήνα κάτω από άγνωστες συνθήκες τυλίχθηκε στις φλόγες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι 67 μαθητές, οι τέσσερις καθηγητές και ο συνοδηγός του λεωφορείου είναι καλά στην υγεία τους, ενώ στο νοσοκομείο έχει διακομιστεί ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η φωτιά στο λεωφορείο εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, στο πίσω μέρος του οχήματος.

Μόλις ο οδηγός αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, σταμάτησε το λεωφορείο στην άκρη του δρόμου και αμέσως ξεκίνησε η αποβίβαση των μαθητών.

Μάλιστα, εκείνη την ώρα περνούσε τυχαία από το σημείο με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο ο διοικητής του πρώτου πυροσβεστικού σταθμού της Πάτρας, Παναγιώτης Δημόπουλος, ο οποίος σταμάτησε και βοήθησε στην ασφαλή αποβίβαση μαθητών και καθηγητών.

Αμέσως μετά έφθασαν στο σημείο δυνάμεις της πυροσβεστικής και έσβησαν τη φωτιά πριν επεκταθεί σε όλο το όχημα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, patrastimes.gr, thebtest.gr, tempo24.gr

TΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ:

“Δόξα τω Θεώ όλα τα παιδιά μας είναι καλά. Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 3ου Λυκείου Γλυφάδας βρίσκονται τώρα στο ξενοδοχείο τους στην Πάτρα, σώοι και αβλαβείς. Ο διευθυντής του σχολείου κ. Κουρασμενάκης και οι συνοδοί καθηγητές έδειξαν μεγάλη ψυχραιμία και χειρίστηκαν το επεισόδιο με σύνεση και νηφαλιότητα. Θα είμαστε σε επιφυλακή σε περίπτωση που χρειαστεί να πράξουμε οτιδήποτε κριθεί αναγκαίο”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.