Πυροβόλησαν και τραυμάτισαν γιο γιατρού στο Παλαιό Φάληρο (VIDEO)




 

Νέος συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία μετά το καρτέρι θανάτου που έστησε ένας άντρας χθες το βράδυ στις 11.00 σε 26χρονο γιο γνωστού γιατρού, στη συμβολή των οδών Ναυσικάς και Τυρταίου, στο Παλαιό Φάληρο. Ο δράστης πυροβόλησε τέσσερις φορές εναντίον του νεαρού, τραυματίζοντάς τον.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παλαιό Φάληρο: Για μία γυναίκα το καρτέρι θανάτου

Στο protothema.gr μίλησε ο πατέρας του νεαρού που αγωνία για την κατάσταση του παιδιού του που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση: «Η κατάσταση του παιδιού μου είναι σταθερή αλλά κρίσιμη. Είμαστε στο πλευρό του και προσευχόμαστε να γίνει γρήγορα καλά. Όλοι λένε ότι επειδή το παιδί μου δέχτηκε πυροβολισμούς, κάτι έχει γίνει. Λοιπόν σας μιλώ ειλικρινά δεν είναι ούτε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ούτε ουσίες κρύβονται από πίσω, ούτε τίποτα. Εγώ σαν γονιός μπορεί να γνωρίζω κάποια πράγματα αλλά αυτή τη στιγμή μου απαγορεύουν να μιλήσω από το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας για να μπορέσουν και αυτοί να εντοπίσουν τους δράστες. Αυτό που με νοιάζει τώρα είναι να γίνει το παιδί μου καλά».

Ο νεαρός σύμφωνα με μαρτυρίες βρισκόταν ακριβώς κάτω από το σπίτι του και μιλούσε με έναν φίλο του, όταν μια μοτοσυκλέτα πέρασε από δίπλα του. Ο οδηγός απευθύνθηκε στο θύμα ρωτώντας τον «τι κοιτάς ρε;», κατέβηκε από τη μοτοσυκλέτα, τον πυροβόλησε από πολύ κοντά και στη συνέχεια ανέβηκε ξανά στη μηχανή με την οποία διέφυγε.

Ο τραυματίας διακομίστηκε στον Ερυθρό Σταυρό με τραύματα στην κοιλιά και στον θώρακα και μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε εκτιμάται ότι έχει ξεφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Τίποτα δεν έχει γίνει γνωστό ως προς τα κίνητρα των δραστών και όλα τα ενδεχόμενα, αυτή τη στιγμή ερευνώνται από την αστυνομία.

Το θύμα πάντως φέρεται να έχει δώσει το όνομα του δράστη στην αστυνομία, καθώς γνωρίζονταν και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι Αλβανός.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και της Άμεσης Δράσης «χτένισαν» την περιοχή, ενώ παράλληλα αξιωματικοί της Ασφάλειας που βρέθηκαν στο σημείο της επίθεσης αναζήτησαν αυτόπτες μάρτυρες που θα ρίξουν φως στη μυστηριώδη υπόθεση, αλλά και υλικό από κάμερες ασφαλείας που ενδεχομένως να έχουν καταγράψει την επίθεση.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παλαιό Φάληρο: Σοκαρισμένος ο πατέρας του θύματος μιλάει στο newsit.gr

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ BINTEO NTOKOYMENTO ΑΠΟ LUCAS T PRODUCTIONS

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.