Πωλείται η μεζονέτα του Παντελίδη στη Βούλα προς 980.000 ευρώ
Το σπίτι που δεν πρόλαβε να ξεχρεώσει ο αδικοχαμένος τραγουδιστής πωλείται για 980.000 ευρώ- Η αποδοχή της κληρονομιάς που έκανε η οικογένεια και η αδυναμία της να συντηρήσει το υπερπολυτελές σπίτι

Προς πώληση διατίθεται η υπεροπολυτελής μεζονέτα του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη, σύμφωνα με δημοσιεύμα της εφημερίδας Espresso. Το τριώροφο σπίτι στο Πανόραμα Βούλας πωλείται για 980.000 ευρώ.

Η αγγελία πώλησης του ακινήτου αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα ενός από τα πιο γνωστά μεσιτικά γραφεία, 14 μήνες μετά τον θάνατο του κοσμαγάπητου τραγουδιστή.

Το συγκρότημα είναι χτισμένο σε οικόπεδο 373 τ.μ και το ισόγειο αποτελείται από μία ανεξάρτητη κατοικία 112 τ.μ που περιλαμβάνει έναν ενιαίο χώρο (καθιστικό – σαλόνι), ένα υπνοδωμάτιο και ασανσέρ.

Η συνολικής έκτασης μεζονέτα 234 τ.μ αποτελείται από τον πρώτο όροφο, πατάρι, δώμα και σοφίτα. Το σπίτι επίσης διαθέτει τρεις υπόγιες θέσεις πάρκινγκ και στο πίσω μέρος έχει κατασκευαστεί μία πίσινα, στο ύψος του πρώτου ορόφου.

Δεν πρόλαβε ξεχρεώσει το σπίτι ο Παντελής Παντελίδης
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο τραγουδιστής δεν πρόλαβε να ξεχρεώσει το πολυτελές σπίτι. Κάποιες φημες ήθελαν η μεζονέτα να ανήκει στον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη, ο οποίος φερόταν να είχε πουλήσει το σπίτι στον Παντελή για 1.000.000 ευρώ. Λεγόταν μάλιστα ότι ο τραγουδιστής είχε δώσει μία προκαταβολή και ότι θα αποπλήρωνε το χρέος του, κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους.

Τελικά όμως το σπίτι, σύμφωνα με το ίδιο δημοσιεύμα, ανήκει σε δικηγόρο, η οποία και νοίκιαζε το σπίτι στον Κώστα Μπερτάκη. Γι αυτό και ο Μπερτάκης είχε ζητήσει από τον Παντελή Παντελίδη να τον αφήσει να μείνει για ένα διάστημα, μετά την αγορά του σπιτού από τη δικηγόρο, μέχρι να έβρισκε μία νέα κατοικία.

Ο Παντελής Παντελίδης αγόρασε το ακίνητο από τη δικηγόρο, έναντι 844.410,59 ευρώ. Ο τραγουδιστής είχε δώσει μία προκαταβολή ύψους 494.410, 59 ευρώ και είχε συμφωνήσει να καταβάλει το υπόλοιπο ποσό σε δύο δόσεις. Η πρώτη ύψους 200.000 ευρώ επρόκειτο να δοθεί στις 30 Ιουνίου 2016 και η δεύτερη, ύψους 150.000 στις 30 Δεκεμβρίου του 2016.

Η οικογένειά του αποπλήρωσε το χρέος
Μετά τον θάνατο του καλλιτέχνη, η οικογένειά του έκανε αποδοχή κληρονομιάς και κατέβαλε τις δύο δόσεις στις προκαθορισμένες ημερομηνίες. Έτσι το ακίνητο πέρασε στην κατοχή της οικογένειας του τραγουδιστή που όμως, δεν μπορεί να συντηρήσει το σπίτι. Για τον λόγο αυτό, προχώρησε στην πώλησή του.

protothema.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.