Λαμπρός Εσπερινός της Ζωοδόχου Πηγής στον Άλιμο (EIKONEΣ)




(από το romfea.gr) Μέσα σε Αναστάσιμο και εορταστικό κλίμα τελέστηκε την Πέμπτη 20 Απριλίου 2017 ο Εσπερινός της Ζωοδόχου Πηγής στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στον Άλιμο.

Στον Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κ. Συμεών, πλαισιούμενος από τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού π. Διονύσιο Κατσούλη και κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τους ύμνους απέδωσαν οι Ιεροψάλτες του Ναού μαζί με ψάλτες από τα όρια της Μητροπολιτικής Περιφέρειας.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε αδεία και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Σμύρνης κ. Συμεών, ο Διάκονος Σπυρίδων Χιόνης, ο οποίος αναφέρθηκε στην φράση “Χριστός Ανέστη” και τέλος επεσήμανε στοιχεία της Αγίας Γραφής στα οποία ο Χριστός είχε αναστήσει άλλους και σημεία στα οποία αναφέρονται στο γεγονός της Ανάστασης του.

Τέλος να αναφερθεί ότι ανήμερα της εορτής της Ζωοδόχου Πηγής το πρωϊ θα τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και το απόγευμα η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας στους δρόμους πέριξ του Ιερού Ναού

Για την Romfea.gr | Βαγγέλης Καρπαθάκης

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ROMFEA.GR

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.