Κυριακή 14 Μαΐου: “ΕΙΡΗΝΟΔΡΟΜΙΑ 2017”




Η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου, οι Ολυμπιονίκες Βούλα Κοζομπόλη, Πύρρος Δήμας, Βαλέριος Λεωνίδης, Λεωνίδας Σαμπάνης, Ειρήνη Αϊνδιλή, η Αρσιβαρίστρια Κυριακή Γαλάνη και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών Κώστας Κορλός, πρωταγωνίστησαν στο διαφημιστικό σποτ που θα προβάλλεται από την ΕΡΤ (χορηγός επικοινωνίας των ΠΑΝΑΓΟΥΛΕΙΩΝ 2017) τις επόμενες ημέρες με αναφορές στην “ΕΙΡΗΝΟΔΡΟΜΙΑ”, έναν αγώνα με πολλούς συμβολισμούς, που θα πραγματοποιηθεί στους δρόμους της πόλης μας στις 14 Μαϊου.
Στόχος είναι να αποτελέσει και φέτος η “ΕΙΡΗΝΟΔΡΟΜΙΑ” την κορύφωση των εκδηλώσεων «ΠΑΝΑΓΟΥΛΕΙΑ 2017» και να καθιερωθεί, ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά, πολιτιστικά και συμμετοχικά γεγονότα στο Δήμο μας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.
Οι Αγώνες περιλαμβάνουν: 10χλμ., 5χλμ., 2,5χλμ για όλους και μία διαδρομή 1.000μ.ΑμεΑ. Παράλληλα θα διοργανωθούν την ίδια ημέρα και αθλητικές εκδηλώσεις «Kid’s Athletics» για μαθητές Δημοτικού.
Οι δράσεις θα διεξαχθούν επί της λεωφόρου Αγίου Δημητρίου με ώρα έναρξης 09:00πμ

14 Μαϊου 2017
“Τρέχουμε για την Ειρήνη”
“Τρέχουμε για την Δημοκρατία”
“ΕΙΡΗΝΟΔΡΟΜΙΑ 2017”

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.