Καβούρι: Ψήνεστε για να ζήσετε την απόλυτη γυμναστική εμπειρία, στη φύση;




Ο φυσιοθεραπευτής Στέλιος Κολομβούνης (απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ) σας περιμένει αύριο Κυριακή 29 Απριλίου, στην παραλία, στο Μεγάλο Καβούρι, για ένα Bootcamp με Υψηλής Έντασης Διαλλειματική Άσκηση (ΥΕΔΑ) … μόνο για τολμηρούς!

“Αύριο γυμναζόμαστε στη παραλία Μ. Καβούρι! Ο καιρός προβλέπεται ιδανικός! 12:00 ή 18:00 – επιλέξτε τι ώρα σας αρέσει κάνοντας comment από κάτω και θα επικοινωνήσω μαζί σας” γράφει στη σελίδα του ο Στέλιος.

“Για όσους μένουν Ν. Προάστια μπορώ να τους πάρω να πάμε μαζί με το αυτοκίνητό μου.

Τοποθεσία: https://goo.gl/maps/xGUkoBPADjN2

Ασκήσεις με το βάρος του σώματος, υψηλής έντασης, μικρής διάρκειας, με γρήγορες εναλλαγές, για όλο το σώμα, ιδανικές για κάψιμο λίπους.

Προπόνηση μέσα στη φύση, ομαδικά, με γέλιο και ωραία έντονη μουσική, με ηλιοβασίλεμα ή ανατολή, σε κρυφά ή φανερά μέρη.

Γίνετε μέλη και καλέστε φίλους να ενημερώνεστε για μέρος και ώρα του επόμενου bootcamp…….”

Λεωφ. Καβουριού, Βουλιαγμένη 166 71
GOOGLE.GR
Ποιος είμαι

Στέλιος Κολομβούνης το όνομά μου, γεννημένος 13 Ιουνίου 1980 και μεγαλωμένος στην Αθήνα, πατέρας μου ο Χρήστος, μητέρα μου η Χρυσούλα, αδελφή μου η Ελένη και αδελφός μου ο Νίκος. Εξωτερικά είμαι ψηλός, μελαχρινός με καστανά μάτια (ένας κούκλος δηλαδή ;-). Αγαπάω τη φύση, τα ταξίδια (και ιδιαίτερα στην Ελλάδα), τις μουσικές από όλο το κόσμο, τον εθελοντισμό, τη προσφορά γενικότερα, το fitness, θαυμάζω το τρόπο λειτουργίας και τις απεριόριστες δυνατότητες του ανθρώπινου σώματος και νου.

Είμαι Φυσικοθεραπευτής, με πτυχίο από το European School of Physiotherapy, στο Amsterdam University of Applied Sciences, στην Ολλανδία. Επίσης, το πάθος μου για γνώση και η αναζήτησή μου για προσωπική ολιστική υγεία με ώθησε να ολοκληρώσω και τα 3 πρώτα έτη της Ιατρικής στο Άμστερνταμ.

Αξίες μου είναι η ειλικρίνεια, η αλήθεια, η αγάπη.

Πιστεύω πάρα πολύ στην ολιστική υγεία του ανθρώπου – νου, ψυχή και σώμα – και στην απλότητα και το ουσιαστικό. Αυτός ακριβώς είναι και ο στόχος αυτού του blog μου… να μεταδώσει ότι όταν έχουμε απλή και ουσιαστική γνώση για το πώς λειτουργεί το σώμα μας και ο νους μας μπορούμε εύκολα και έξυπνα να κρατάμε την υγεία μας σε υψηλά επίπεδα.

Έτσι φτιάχτηκε και το όνομα Myo IQ – από το «Μυς», Μyo και το «Intelligent Quotient», IQ. Αποκτώντας ένα «έξυπνο» υπόβαθρο γνώσης μπορούμε μόνοι μας να διαμορφώσουμε και να διαχειριστούμε την ζωής μας, της σχέσεις μας, τους στόχους μας, τον τρόπο άσκησης και διατροφής μας, όλη μας την ύπαρξη ώστε να είμαστε ολιστικά υγιής – νου, ψυχή και σώμα.

Σε μια εποχή που η πληροφορία είναι απεριόριστη, αλλά και επικίνδυνα πολλή γύρω μας, θέλω να μπορεί ο απλός άνθρωπος να κρίνει από μόνος του ποια είναι τα απλά και ουσιαστικά που πρέπει να γνωρίζει και να ακολουθεί για την φροντίδα της υγείας του. Και ελπίζω μέσα από αυτό το blog να βοηθήσω σε αυτό.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για μένα και τι έχω κάνει ως τώρα, ρίξτε μια ματιά στο βιογραφικό μου εδώ.

Επίσης, μπορούμε να γίνουμε Facebook friends και να ανταλλάσουμε όμορφες και χρήσιμες πληροφορίες. Κάντε με add εδώ.

Τέλος, η σελίδα μου στο facebook για τη δουλειά μου ως Φυσικοθεραπευτή είναι εδώ.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.