Ανάσταση στον Άγιο Στυλιανό (πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας)
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος για το 2017, τελέσθηκε στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Στυλιανού ΚΑΑΠ (πρώην ΠΙΚΠΑ) Βούλας στις 10 μ.μ., η τελετή της Αναστάσεως, από τον Εφημέριο του Ιδρύματος π. Αντώνιο Χρήστου.

Τα παιδιά του Ιδρύματος που μπορούσαν να μετακινηθούν, το προσωπικό του που εφημέρευε, καθώς και πολλοί εθελοντές, έψαλλαν όλοι μαζί το «Χριστός Ανέστη» και πλημμύρισαν τις λαμπάδες τους αλλά και τις καρδιές τους, με το Πανάγιο Αναστάσιμο Φως, το οποίο προμηθευτήκαμε απευθείας από το Αεροδρόμιο.


Μετά το τέλος της τελετής και τις ευχές, όλα τα παιδιά έλαβαν πασχαλινά αβγά, από ένα χειροποίητο βραχιολάκι με σταυρό, σοκολετένιο πασχαλινό γλύκισμα και αποχώρησαν χαρούμενα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Παρασκευή της Διακαινησίμου 21 Απριλίου στην εορτή της Παναγίας της Ζωοδόχου Πηγής , θα τελεστεί Αναστάσιμη πανηγυρική Θ. Λειτουργία 7.15-10 π.μ. και στις 12.00 μ.μ., θα τελεστεί βάπτιση σε παιδάκι του Ιδρύματος.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.