Άγιος Δημήτριος: Ένα σπίτι για την οικογένεια της Φατίμα




Mία πενταμελής οικογένεια προσφύγων έμεινε χωρίς στέγη, λόγω της πυρκαγιάς που κατέστρεψε την καφετέρια του πάρκου Ασυρμάτου, στον Άγιο Δημήτριο, όπου έμεναν τον τελευταίο καιρό.

Ένα από τα παιδιά της οικογένειας, η 10χρονη Φατίμα,είναι μαθήτρια στο 10ο Δημοτικό Σχολείο.

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου, με ανακοίνωσή του, ζητά  σπίτι το οποίο θα ενοικιαστεί μέσω του προγράμματος της Ύπατης Αρμοστείας του Ο.Η.Ε., με την προϋπόθεση να βρίσκεται κοντά στο σχολείο της Φατίμα.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

10ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Εθνομαρτύρων και Τρακάδα – 17341 Αγ. Δημήτριος
email: [email protected]

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς και συμπολίτες, όπως θα γνωρίζετε πριν μερικές μέρες κάηκε ολοσχερώς το εσωτερικό της καφετέριας στο πάρκο του Ασυρμάτου όπου ζούσαν μετανάστες. Υπάρχει άμεση ανάγκη να βρεθεί ένα σπίτι 70 τ.μ. για να στεγαστούν πέντε άτομα ανάμεσα τους και η 10χρονη μαθήτρια του σχολείου μας η Φατίμα. Όποιος έχει κάποιο αδιάθετο σπίτι τον παρακαλούμε να το ενοικιάσει μέσω του προγράμματος της Ύπατης Αρμοστείας του Ο.Η.Ε για τους πρόσφυγες, το οποίο καλύπτει το ενοίκιο και τους λογαριασμούς (ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ κ.λ.π). Ο ιδιοκτήτης δεν έχει καμία επιβάρυνση, αρκεί να μην υπάρχουν απλήρωτοι λογαριασμοί και κληρονομικά θέματα σε εκρεμότητα για το οίκημα.

Οι μαθητές, οι γονείς, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, κατανοώντας τους οικονομικούς, πολιτικούς και θρησκευτικούς λόγους που τους ανάγκασαν να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους, τους έχουμε δείξει έμπρακτα την αλληλεγγύη μας έως σήμερα. Στηρίζουμε αυτή την οικογένεια η οποία χρήζει της βοήθειάς μας. Θέλουμε το οίκημα να είναι στην περιοχή του Ασυρμάτου ή πέριξ αυτού προκειμένου να είναι κοντά στο σχολείο που φοιτά η Φατίμα. Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε:

  • Γραφείο Δημάρχου • Τηλ.: 213 2007702-3.
  • Ειρήνη Μοσχοπούλου • Τηλ.: 6951744493
  • Φωτεινή Παπαδογιάννη • Τηλ.: 6978008201

ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΤΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.