“Τυχοδιωκτισμός και περιφρόνηση στην ιστορία του Ελληνικού” (VIDEO)




(Δελτίο τύπου της Δημοτικής Συνεργασίας Ελληνικού-Αργυρούπολης) Η απόφαση της δημοτικής αρχής να δεχθεί χορηγία από εταιρεία του επιχειρηματία Ρέστη συνιστά βάναυση προσβολή στην ιστορία του δήμου Ελληνικού και όλων όσοι αγωνίστηκαν για να φύγουν τα κάγκελα από την παραλία του Αγίου Κοσμά.

Το 2007, ο Γιάννης Κωνσταντάτος ως αντιδήμαρχος στο δήμο Αργυρούπολης παραβρέθηκε στην κινητοποίηση για το κόψιμο των κάγκελων της παραλίας του Ελληνικού, ακολουθώντας το μεγάλο ρεύμα διεκδίκησης ελεύθερων ακτών που προκλήθηκε από την απεργία πείνας του Χρήστου Κορτζίδη.
Το 2017, κάνει λόγο για «προσωπική βεντέτα» του Χρήστου Κορτζίδη με τον επιχειρηματία Ρέστη.

Τυχοδιωκτισμός και περιφρόνηση στην ιστορία του Ελληνικού. Στοίχιση με την πλευρά του επιχειρηματία που με τις πλάτες των κυβερνήσεων λυμαίνονταν μαζί με άλλους του είδους του την παραλία του Ελληνικού και την στερούσε από τους κατοίκους της.
Που άνθρωποι της εταιρείας του έκαναν δεκάδες μηνύσεις εναντίον αιρετών, εργαζομένων και πολιτών του δήμου Ελληνικού και οργάνωναν επιθέσεις και τραμπουκισμούς εναντίον λουόμενων της ελεύθερης – δημοτικής πλαζ Αγίου Κοσμά και των υπαλλήλων του δήμου σε αυτή για ορισμένες μάλιστα από τις οποίες υπάρχουν δικαστικές καταδίκες.

Κάθε μέρα που περνά ο Γιάννης Κωνσταντάτος αποδεικνύει ότι πολιτεύεται χωρίς αρχές.

Η τοποθέτηση του Χρήστου Κορτζίδη στο δημοτικό συμβούλιο της 22ας Φεβρουαρίου για την πρόταση της διοίκησης αποδοχής χορηγίας από τον Ρέστη

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.