Στο πρόγραμμα ανακύκλωσης χαρτιού των σχολείων και ο δήμος Νέας Σμύρνης




Η Περιφέρεια Αττικής και ο ΕΔΣΝΑ συνεχίζουν την προσπάθεια ένταξης σχολείων στο πρόγραμμα ανακύκλωσης χαρτιού “Ελα στον κύκλο μας”.

Το 12ο δημοτικό Σχολείο Ν. Σμύρνης επισκέφτηκε o Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών Χρήστος Καπάταης, ο Δήμαρχος Ν. Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης και το μέλος της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ, Σοφία Κορωναίου.
Με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών και τη συμμετοχή όλων των μαθητών έγινε η παρουσίαση του προγράμματος “Ελα στον κύκλο μας”.
Ο Δήμαρχος Σταύρος Τζουλάκης δήλωσε την υποστήριξή του στα προγράμματα ανακύκλωσης και αναφέρθηκε στη σοβαρή προσπάθεια που γίνεται από το Δήμο.


Ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών Χρήστος Καπάταης, αρχικά ευχαρίστησε την εκπαιδευτική κοινότητα για την ανταπόκρισή της στα προγράμματα ανακύκλωσης και δήλωσε:
«Η ανακύκλωση για την Αττική αλλά και για την πατρίδα μας είναι μονόδρομος. Η νέα αντίληψη για τη διαχείριση των απορριμμάτων είναι πλέον γεγονός. Προχωράμε με σταθερά βήματα στο νέο μοντέλο διαχείρισης των απορριμμάτων. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στα παιδιά και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν.
Παρόντες επίσης, ήταν ο κ. Κρικρής Γιώργος, εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος καθαριότητας και ανακύκλωσης του Δήμου Ν. Σμύρνης, ο κ. Λεωνίδας Μύαρης, η κ. Σταματοπούλου Μίνα και άλλα στελέχη του ΕΔΣΝΑ.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.