Νότια προάστια: Εκβιαστική μαφία σαν ταινία του Χόλιγουντ




Επικίνδυνοι, ανεξέλεγκτοι …street fighters, πυροβολισμοί, άγριοι ξυλοδαρμοί, αναβολικά και πολύ… κοκαΐνη, συνθέτουν -σύμφωνα με τους αστυνομικούς- την ιδιοσυγκρασία των μελών της.

22 Οκτωβρίου 2012  

O 45χρονος αρχηγός, μαζί με τον 44χρονο «υπαρχηγό» του και ένα Σλοβάκο, είχαν πάει στο κατάστημα ενός 26χρονου, στο Παλαιό Φάληρο.

Αρνήθηκαν να πληρώσουν τον λογαριασμό αξίας 14 ευρώ. Ο νεαρός τους ζήτησε ευγενικά να πληρώσουν. Τότε επενέβη ο αρχηγός λέγοντας: «κανονικά εσύ θα έπρεπε να μας πληρώνεις». Ο 26χρονος απάντησε πως αν ξαναπάει στο μαγαζί του, δεν θα τον δεχθεί ως πελάτη. Η απάντηση του 45χρονου «πυγμάχου» ήταν μία ανάποδη μπουνιά στο πρόσωπο του νεαρού που του έσπασε το σαγόνι. Ο αρχηγός συνέχισε να τον χτυπά με κλωτσιές και μπουνιές. Επενέβη ο πατέρας του, και ο 26χρονος ξέφυγε από τα χέρια του.

Επί έξι μήνες  έτρωγε με καλαμάκι!

Στις 16 Απριλίου 2013 άλλος ιδιοκτήτης εστιατορίου της Γλυφάδας κατήγγειλε ότι τέσσερις άγνωστοι μπήκαν στο κατάστημα χτύπησαν τον υπεύθυνο ζητώντας 300 ευρώ την εβδομάδα για προστασία. Σε δεύτερη «επίσκεψη» χτύπησαν άλλον υπεύθυνο του ίδιου καταστήματος, ενώ έσπασαν καρέκλες, τραπέζια και πιάτα της επιχείρησης. Στις 11 Οκτωβρίου 2013 το εστιατόριο τυλίγεται στις… φλόγες. Τελικά έκλεισε.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ THETOC.GR

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.