Ηλιούπολη: Πρωτοσέλιδο στο “Έθνος” η επίθεση σε βάρος δύο γυναικών




Η ανάρτηση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Ηλιούπολης, Κώστα Σεφτελή, για την απόπειρα βιασμού δύο νεαρών γυναικών, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, κινητοποίησε την αστυνομία και ήδη γίνονται αναζητήσεις για τον εντοπισμό του κουκουλοφόρου δράστη.

Το περιστατικό θα είχε «θαφτεί» και δυστυχώς αν ο δράστης «χτυπούσε» ξανά, όλοι θα ψάχνονταν!Ο Κώστας Σεφτελής κοινοποίησε την πληροφορία που είχε από το φιλικό του περιβάλλον, για την επίθεση, αλλά το αστυνομικό τμήμα Ηλιούπολης, δεν γνώριζε κάτι. Το πλήρωμα του περιπολικού που είχε ειδοποιηθεί από τον πατέρα της μιας κοπέλας, έκανε αναζητήσεις στην περιοχή αλλά από κακή συνεννόηση δεν ενημερώθηκε το τοπικό τμήμα για το περιστατικό.

Τη διπλή επίθεση έφερε στο φως της δημοσιότητας το notia.gr. Σήμερα κάνει αναφορά στο συμβάν πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ».

Στο μεταξύ είχε κληθεί για κατάθεση η κοπέλα την οποία κατάφερε με ουρλιαχτά να ξεφύγει από τα χέρια του κουκουλοφόρου.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΕΦΤΕΛΗΣ:

Το Σάββατο το βράδυ γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα προς Κυριακή, δύο νεαρές γυναίκες, δέχθηκαν επίθεση από άνδρα στην περιοχή του ρέματος της Πικροδάφνης με σκοπό το βιασμό.
Ο επίδοξος βιαστής, ήταν ψηλός με καλυμμένο το πρόσωπο του με full face και φορούσε μαύρη φόρμα με κουκούλα.

Αρχικά προσπάθησε να επιτεθεί στην πρώτη γυναίκα αλλά δεν τα κατάφερε, αφού αυτή πρόλαβε και μπήκε σπίτι της.
Στη συνέχεια, ακολούθησε τη δεύτερη στην οποία και επιτέθηκε στην αυλή του σπιτιού της, αλλά ευτυχώς αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την προσπάθειά του από τις φωνές της νεαρής κοπέλας και εξαιτίας διερχομένου αυτοκινήτου που φώτισε το σημείο.

Αν και στην πόλη μας δεν καταγράφονται συχνά παρόμοια περιστατικά, εντούτοις κρίνω σκόπιμο να υπάρχει η ενημέρωση σε όλους μας και βέβαια πάντοτε να ενημερώνουμε την Αστυνομία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ:

Διπλή επίθεση σε βάρος δύο νεαρών γυναικών πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή σε παράδρομο της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στο ύψος της Ηλιούπολης.

Σύμφωνα με την καταγγελία θύματος, ο δράστης φορούσε full face κουκούλα και αποπειράθηκε να τις βιάσει, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα θύματα δεν έχουν προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία, ωστόσο οι αξιωματούχοι του Α.Τ. Ηλιούπολης ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.
Η πρώτη επίθεση φέρεται να σημειώθηκε λίγο μετά τη 01:30 τα ξημερώματα της Κυριακής σε κοντινή απόσταση από τον σταθμό του μετρό της Ηλιούπολης και συγκεκριμένα στην περιοχή του ρέματος της Πικροδάφνης.
Το ένα θύμα, φοιτήτρια και κάτοικος της περιοχής, επέστρεφε από διασκέδαση όταν είδε έναν άγνωστο με μαύρη φόρμα και κουκούλα να κυνηγάει μια κοπέλα. Για καλή της τύχη κατάφερε να φτάσει στην ασφάλεια του σπιτιού της, το οποίο ήταν σε κοντινή απόσταση.
Ομως, ο επίδοξος βιαστής στράφηκε προς τη φοιτήτρια που περπατούσε στον ίδιο δρόμο και ξεκίνησε την επίθεσή του. Η κοπέλα πανικοβλήθηκε και άρχισε να τρέχει για να φτάσει στο διπλανό στενό, όπου ήταν και το σπίτι της. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η φοιτήτρια είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ωστόσο πρόσωπα από το φιλικό της περιβάλλον αναφέρουν στο «Εθνος» ότι ο δράστης την άρπαξε και προσπάθησε να επιβληθεί πάνω της.
Με μεγάλη δυσκολία κατάφερε να φτάσει στην αυλή του σπιτιού της, όπου χρειάστηκε να δώσει μάχη για να απελευθερωθεί από τον δράστη. Ευτυχώς, η επίθεση αποτράπηκε όταν ο πατέρας της κοπέλας άκουσε τις κραυγές της και έσπευσε σε βοήθεια, ενώ την ίδια στιγμή διερχόμενο όχημα έριξε τα φώτα του στην αυλή τρομάζοντας τον δράστη. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ο επίδοξος βιαστής αναγκάστηκε να διακόψει την επίθεσή του, επέδειξε τα γεννητικά του όργανα στη φοιτήτρια. Οπως περιγράφει το θύμα, ο επίδοξος βιαστής ήταν ψηλός, είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με full face και φορούσε μαύρη φόρμα με κουκούλα.
«Μεμονωμένο περιστατικό»
Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος της Ηλιούπολης, Κώστας Σεφτελής, επιβεβαίωσε τη διπλή επίθεση και με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανάφερε: «Γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα προς Κυριακή δύο νεαρές γυναίκες δέχθηκαν επίθεση από άνδρα στην περιοχή του ρέματος της Πικροδάφνης με σκοπό τον βιασμό». Μιλώντας στο «Εθνος» ο κ. Σεφτελής χαρακτήρισε την Ηλιούπολη ασφαλή πόλη κάνοντας λόγο για μεμονωμένο περιστατικό. «Στην πόλη μας δεν καταγράφονται συχνά παρόμοια περιστατικά, εντούτοις κρίνω σκόπιμο να υπάρχει η ενημέρωση σε όλους μας και βέβαια πάντοτε να ενημερώνουμε την Αστυνομία. Σε κάθε περίπτωση, δεν συντρέχει κανένας λόγος πανικού, η Αστυνομία κάνει καλά τη δουλειά της» δηλώνει.
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΠΙΝΤΕΛΑΣ ethnos.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.