Ηλιούπολη: Οι απατεώνες με τα «μαϊμού» τροχαία πήραν από 75χρονη 3.000 ευρώ!




Έχουν γίνει τόσα πολλά ρεπορτάζ στα ΜΜΕ για τους απατεώνες με τα «μαϊμού» τροχαία, αλλά δυστυχώς κάποιοι ηλικιωμένοι εξακολουθούν να πέφτουν θύματα των επιτήδειων.

Μέρα μεσημέρι, μια μεγάλη γυναίκα στην Ηλιούπολη, δέχτηκε τηλεφώνημα από απατεώνα που της είπε ότι η κόρη της σκότωσε ένα αγοράκι με το αυτοκίνητο και οι γονείς του ζητούν 30.000 ευρώ για να μην υποβάλλουν μήνυση. “Δεν έχω τόσα πολλά λεφτά” του είπε έντρομη η 75χρονη.

” Πόσα έχεις; τη ρώτησε ο απατεώνας που κατάλαβε ότι είχε πιάσει το “παραμύθι” του.

“Έχω 3.000 ευρώ…” του απάντησε το θύμα. Ο απατεώνας της ζήτησε να τα βάλει σε μια σακούλα και να πάει να τα αφήσει στο Θέατρο Βράχων, στο Βύρωνα χωρίς να πει σε κανένα τίποτα, αλλιώς θα πήγαινε φυλακή η κόρη της.

Έτσι και έγινε. Η ηλικιωμένη πήγε και άφησε τα χρήματα και μόλις επέστρεψε στο σπίτι πήρε τηλέφωνο την κόρη της. Ήταν όμως αργά…

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.