Γλυφάδα: Άγριος ξυλοδαρμός του διευθυντή του Β΄ Τελωνείου Πειραιά έξω από το σπίτι του!




Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε νωρίς το πρωί έξω από το σπίτι του στην Άνω Γλυφάδα, ο Νίκος Μαυροδημητράκης διευθυντής του δεύτερου τελωνείου Πειραιά (που βρίσκεται στο χώρο της Coscο).
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο κ. Μαυροδημητράκης, ενώ κατευθυνόταν στην υπηρεσία του, ξυλοκοπήθηκε άσχημα από αγνώστους, οι οποίοι παράλληλα εκτόξευσαν και απειλές εναντίον του και μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όπου και υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις.
Για την επίθεση, που σημειώθηκε στις 7.20 το πρωί, ενημερώθηκε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής και η Ελληνική Αστυνομία.
Ο κ. Πιτσιλής έκανε λόγο για άνανδρη επίθεση, η οποία σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ανακόψει το ελεγκτικό έργο των τελωνειακών και όλων των υπηρεσιών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.