Ελληνικό: Εγκαινιάστηκε το νέο οικογενειακό πάρκο (ΕΙΚΟΝΕΣ)
(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) Εγκαινιάστηκε το δεύτερο Πρότυπο Οικογενειακό Πάρκο στο Ελληνικό από τον Δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτο και πλήθους δημοτών.
Το νέο οικογενειακό πάρκο που βρίσκεται στο Ελληνικό επί των οδών Καλλιπόλεως και Αφροδίτης ήταν εδώ και πολλά χρόνια μία κατάξερη αλάνα. Πλέον μετά την παρέμβασή μας, αποτελεί έναν πόλο έλξης για ολόκληρη την οικογένεια. Στον νέο αυτόν πολυχώρο υπάρχει γήπεδο 5χ5 με χλοοτάπητα πιστοποιημένο από την FIFA, πάγκους για πικ νικ, υπαίθριο γυμναστήριο και παιδική χαρά πιστοποιημένη και ασφαλής για τα μικρά παιδιά.Τα εγκαίνια τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης.
Ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος δήλωσε σχετικά:
“Μετά από 2,5 χρόνια διοίκησης εγκαινιάζουμε στο Ελληνικό το δεύτερο Οικογενειακό Πάρκο. Παραλάβαμε μία αλάνα και παραδίδουμε στους δημότες μας έναν πολυχώρο για να απολαμβάνουν ποιοτικό χρόνο μαζί με τις οικογένειές τους.
Όταν οι δημότες μου με τίμησαν με την ψήφο τους, τους υποσχέθηκα ότι θα υλοποιήσω κατά γράμμα το προεκλογικό μου πρόγραμμα χωρίς παρεκκλίσεις.
Τα τελευταία 2,5 χρόνια αντιμετωπίζουμε την μιζέρια και τον λαϊκισμό με 120 νέα έργα σε ολόκληρή την πόλη. Αυτός ο πολυχώρος ήταν ανάμεσα σε αυτά. Προχωράμε και καθημερινά κάνουμε τα λόγια μας πράξη.
Συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς την αναγέννηση της πόλης μας”.

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.