Δημόσια συζήτηση: Ο Υμηττός κινδυνεύει πάλι!




Ενημερωτική εκδήλωση, στην Ηλιούπολη, Δευτέρα 6 Μαρτίου και ώρα 18:30, στο αναψυκτήριο του Δημοτικού ‘Αλσους «Δ. Κιντής» – Μνησικλέους και ΄Υδρας – από τη «Διαδημοτική επιτροπή για την προστασία του Υμηττού», στην οποία συμμετέχουμε, με τίτλο “Ο ΥΜΗΤΤΟΣ ΠΑΛΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ!

Φίλε, φίλη, κάτοικε των Δήμων γύρω από τον Υμηττό, το ήξερες; Το ήξερες πως ένα Προεδρικό Διάταγμα του 2011 για την προστασία του Υμηττού σου δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα, σε έχει θέσει σε «ομηρία» και «απειλεί» τα συμφέροντα και την περιουσία σου;

Κάπως έτσι πρέπει να είναι, αφού πολλοί «εκπρόσωποί» σου, δήμαρχοι (Κορωπίου, Παιανίας-Γλυκών Νερών, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Γλυφάδας, Ηλιούπολης), σύλλογοι αυθαιρετούχων, κυνηγετικοί σύλλογοι, έχουν προσφύγει στα Δικαστήρια για να καταργηθούν οι «ακραίες» νομικές διατάξεις «υπερπροστασίας» του Υμηττού. Η προσφυγή αυτή μάλιστα, φαίνεται πως θα δικαιωθεί, διότι το αρμόδιο Υπουργείο δεν φρόντισε από το 2011 (μέχρι και σήμερα) να παρουσιάσει την αναγκαία Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων………………………………………..

Η «Διαδημοτική επιτροπή για την προστασία του Υμηττού», μία συνεργασία δεκάδων συλλογικοτήτων που λειτουργούν στις συνοικίες γύρω απ’ το βουνό, ξεκινά καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών. Ζητάμε να μην υπάρξει καμμία επιπλέον επιβάρυνση του Υμηττού.

Περισσότερα: http://kipi.gr/?p=3396

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.