Άλιμος: Απαγωγή και ληστεία – Όλα όσα έγιναν πίσω από τα φιμέ τζάμια της στοιχηματικής εταιρίας




Διαβασμένοι καλά ήταν οι ένοπλοι που απήγαγαν και λήστεψαν τον διαχειριστή στοιχηματικής εταιρίας, στον Άλιμο. Γνώριζαν πολύ καλά ότι μέσα στο χρηματοκιβώτιο της εταιρίας υπήρχαν πολλά μετρητά και ήταν έτοιμοι για όλα αφού φρόντισαν να ακινητοποιήσουν τον φύλακα που βρισκόταν στην είσοδο και να μπουν στο δεύτερο όροφο, “χωρίς να ανοίξει μύτη”.

“Ήταν επαγγελματίες 100%. Έδρασαν με σχέδιο και κατάφεραν να γυρίσουν τη μισή Αθήνα, κουβαλώντας τους ομήρους, χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς” τόνισε ανώτερος αξιωματικός της Ασφάλειας που ασχολείται με την υπόθεση.

Όλο το σκηνικό που διαδραματίστηκε στο κτίριο της οδού, Νικηφόρου Βρεττάκου 3, στον Άλιμο, είναι καταγεγραμμένο σε κάμερες. Στα γραφεία της εταιρίας, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν πολλοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και μπαινοβγαίνουν υπάλληλοι οι οποίοι διαχειρίζονται τις εντολές για τα στοιχήματα.

Η εταιρία που έχει έδρα τη Μάλτα είναι από τις μεγαλύτερες στο χώρο του ηλεκτρονικού τζόγου, που σημαίνει ότι οι ληστές είχαν εσωτερική πληροφόρηση.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Πέμπτης, στην Κυψέλη, στο σπίτι του θύματος.

Ο επιχειρηματίας, ηλικίας 41 ετών, πάρκαρε το τζιπ μάρκας Cherokee και ξεκίνησε να ανέβει τα σκαλιά. Εκεί όμως τον περίμεναν τρεις ληστές, οπλισμένοι ο ένας με καλάσνικοφ και οι άλλοι δυο με πιστόλια.

Με την απειλή όπλων τον οδήγησαν στο εσωτερικό του σπιτιού και του ζήτησαν να τους δώσει χρήματα. Μάλιστα τον περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό και απείλησαν ότι θα τον κάψουν.

Αφού ερεύνησαν το σπίτι χωρίς να βρουν χρήματα, χρησιμοποιώντας βία, τον έδεσαν, τον έβαλαν στο τζιπ του και κατευθύνθηκαν προς τον Άλιμο, όπου βρίσκονται τα γραφεία-έδρα της επιχείρησής του (στην οδό Νικηφόρου Βρεττάκου 3).

Στο τζιπ επέβαιναν οι δύο από τους δράστες ενώ ο τρίτος ακολουθούσε με ένα ΙΧ μάρκας Opel Corsa. Φτάνοντας στο κτίριο όπου βρίσκεται η εταιρεία, ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων τον φύλακα και ανέβηκαν στον δεύτερο όροφο.

Μέσα στα γραφεία υπήρχε μια υπάλληλος, την οποία έδεσαν. Τους ανάγκασαν να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο μέσα στο οποίο υπήρχαν περίπου 120.000 ευρώ. Πήραν τα χρήματα και στη συνέχεια έβαλαν στο τζιπ τον επιχειρηματία, το φύλακα και την υπάλληλο και έφτασαν στη Νέα Ιωνία.

Τους άφησαν ελεύθερους και τους εγκατέλειψαν, στη συμβολή των οδών Κηφισού και Χανίων.

Συνέχισαν προς τη Νέα Φιλαδέλφεια και σε ένα παρκάκι, στη συμβολή των οδών Μαραθώνος και Σεβαστείας, έβαλαν φωτιά και έκαψαν το τζιπ και το Opel Corsa, που ήταν νοικιασμένο.

 

Οι αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη τους.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ

Κάτοικος της περιοχής απαθανάτισε τη στιγμή που οι δράστες έβαλαν φωτιά στα αυτοκίνητα και ανέβασε τη φωτογραφία στη σελίδα του στο Facebook, χωρίς να γνωρίζει περί τίνος πρόκειται.

Η φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

 

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.