Άγιος Δημήτριος: Εδώ θα γίνει το δημοτικό κολυμβητήριο (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Τα οικόπεδα στα οποία πρόκειται να ανεγερθεί το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αγίου Δημητρίου, βρίσκονται ανάμεσα στις οδούς Ησαΐα Σαλώνων και Αναγεννήσεως, στον Ασύρματο, στα σύνορα με τους Δήμους Νέας Σμύρνης και Παλαιού Φαλήρου.

Ο Δήμος προκηρύσσει την ανάθεση μελέτης με τίτλο “Μελέτη κολυμβητηρίου και κοινόχρηστων χώρων στον Ασύρματο, προεκτιμώμενης αμοιβής ύψους 1.449.486 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Ημερομηνία και ώρα λήξης υποβολής προσφορών: Πέμπτη 8-6-2017 και ώρα 10:00 π.μ.-

Συνημμένα αρχεία:

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άγιος Δημήτριος: Συνάντηση για τη χρηματοδότηση δημοτικού κολυμβητηρίου

Διαστάσεις κολυμβητικών δεξαμενών
 Η μεγάλη κολυμβητική δεξαμενή θα έχει διαστάσεις 33,33μ. x 21μ. προκειμένου το Κολυμβητήριο να χρησιμοποιείται όχι μόνο για προπονήσεις αλλά και για διεξαγωγή αγώνων υδατοσφαίρισης και κλασικής κολύμβησης.
Οι απαιτούμενες διαστάσεις αγωνιστικού χώρου σύμφωνα με τη Γενική
Γραμματεία Αθλητισμού για το άθλημα της υδατοσφαίρισης ανδρών είναι 20×30μ.
Η διάσταση σχεδιάζεται 33,33μ γιατί δίνει τη δυνατότητα να εξυπηρετείται παράλληλα το άθλημα της κλασικής κολύμβησης σε τρεις διαδρομές.
Το βάθος της κολυμβητικής δεξαμενής έχει επιλεγεί να είναι το ελάχιστο απαιτούμενο για τους αγώνες κλασικής κολύμβησης και υδατοσφαίρισης, δηλαδή 2μ, για τη μείωση της ενεργειακής δαπάνης.
Η κολυμβητική δεξαμενή εκμάθησης έχει διαστάσεις 10×12,50μ και βάθος
κυμαινόμενο κατά μήκος του μεγάλου άξονα της δεξαμενής από τη στάθμη των -0,30 μ. από την επιφάνεια του νερού, έως το -1,00 μ.
Στην αθλητική εγκατάσταση η μεγάλη κολυμβητική δεξαμενή θα είναι ανοιχτή, ενώ η
δεξαμενή εκμάθησης θα πρέπει στεγάζεται εντός του κτιρίου, προκειμένου να υπάρχει καλύτερη προστασία από τα καιρικά φαινόμενα για τις πιο ευαίσθητες ομάδες (παιδιά, βρέφη) που κατά κύριο λόγο θα τη χρησιμοποιούν.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

 

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Άγιος Δημήτριος: Εδώ θα γίνει το δημοτικό κολυμβητήριο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 29/03/2017 at 8:36 μμ
    Permalink

    Το ποσο απαραδεκτοι ειναι μερικοι ειναι απιστευτο οτι και να τους κανουν κατι θα βρουν να γκρινιαζουν δεν ειστε ομως μονοι σας στη γειτονια ουτε και φαινεστε ικανοι να αποφασισετε για το κοινο καλο Αφηστε την δημοτικη αρχη να κανει κατι καλο για τους δημοτες και σεβαστητε την Δημαρχο που ειναι η επιλογη των πολλών.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.