Παιδική Βιβλιοθήκη Αλίμου: Συνάντηση με τη συγγραφέα Μαριλίτα Χατζημποντόζη




Mια φορά στης παραμυθοχώρας τον καιρό, προκηρύχτηκε διαγωνισμός για το καλύτερο παραμύθι του κόσμου όλου! Καλεσμένοι όλοι οι ήρωες των παραμυθιών, το έπαθλο όμως ένα, και ποιος θα το κερδίσει; Ποιος ο ρόλος της Σταχτοπούτας, της Κοκκινοσκουφίτσας και του Κάπτεν Χουκ; Tι γυρεύει κοντά τους η Αλίκη από τη χώρα των Θαυμάτων; Για ποιο λόγο εμφανίζεται ο φοβερός κριτής-έκπληξη; Θα τα καταφέρουν τελικά να βρουν τον νικητή; Ένας θα σηκώσει το κύπελλο και ποιος τελικά θα είναι αυτός;

Η Παιδική Βιβλιοθήκη Αλίμου και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν σε μια συνάντηση με τη συγγραφέα Μαριλίτα Χατζημποντόζη, με αφορμή το βιβλίο της στον χώρο της βιβλιοθήκης (Λεωφ. Ιωνίας 24, Άλιμος, τηλ.: 2109833399).

Η συγγραφέας θα απασχολήσει δημιουργικά τα παιδιά και θα τους φανερώσει τον νικητή! Παιδιά, οι απαντήσεις θα δοθούν σε αυτό το μαγευτικό παραμύθι με ένα απίστευτο και αναπάντεχο τέλος!

H ΜΑΡΙΛΙΤΑ ΧΑΤΖΗΜΠΟΝΤΟΖΗ είναι πτυχιούχος της Ελληνικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών, καθώς και κάτοχος διπλώµατος Θεατρολογίας του Υπουργείου Πολιτισµού. Εργάζεται στην ιδιωτική εκπαίδευση και ασχολείται µε τη συγγραφή παιδικών βιβλίων.

*Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Για συμμετοχές και πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλ. 210 98 333 99 και στο email: [email protected] (υπεύθυνη κα. Ραμόνα Σάντος).

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.