Kαταγγελία της Αντικαπιταλιστικής Κίνησης Ελληνικού – Αργυρούπολης “Εκτός Πλάνου”




Κι εκεί που νομίζαμε οτι τα έχουμε δει όλα και τίποτα από πλευράς διοίκησης του δήμου και αθλητικού οργανισμού (ΟΝΑΔΕΑ) δεν μας σοκάρει, έρχεται  νέο μέτρο απαγόρευσης στο δημοτικό στάδιο Αργυρούπολης.

Την Πέμπτη 16/2 το βράδυ και ενώ βρισκόμασταν στο στάδιο, σύντροφος μας θέλησε να μιλήσει στον γιό του, που εκείνη την ώρα έκανε προπόνηση με τοπικό σύλλογο και με τον προπονητή του παιδιού. Μπήκαμε, φυσικά χωρίς κάρτα στο χώρο του σταδίου και στα επόμενα δύο λεπτά ιδιωτικός σεκιούριτι έκανε την εμφάνισή του και μας ζήτησε αν δεν έχουμε κάρτα να περάσουμε έξω.

Φυσικά αρνηθήκαμε και αφού επιχειρήσαμε να του εξηγήσουμε τι πρέπει να ισχύει με τους δημοτικούς/δημόσιους χώρους άρχισε να βιαιοπραγεί, αρχικά τραβώντας μας για να μας βγάλει έξω. Αφού, προφανώς δεν τα κατάφερε η επίθεση του έγινε ακόμα πιο άγρια με χτυπήματα, ενώ δεν δίστασε να βγάλει απειλητικά και μεταλλικό φακό εν είδει κλομπ, απειλώντας μας φυσικά και λεκτικά με ότι πιο χυδαίο μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος.

Βέβαια, ούτε και αυτό του «πέρασε» και αντι για εμάς αναγκάστηκε φύγει εκείνος απ’ το χώρο του σταδίου.Σε αυτό βοήθησε και η παρέμαμβαση κόσμου που έκρινε πως τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση σε αθλητικούς χώρους, πολύ περισσότερο σε απόσταση μερικών μέτρων από μικρά παιδιά.

Ο δήμος αναγκάζεται, επειδή δεν του βγαίνει το σχέδιο αποκλεισμού του κόσμου απ’ το στάδιο, να αναθέσει σε μαντρόσκυλα  τη φρούρηση δημοτικών χώρων με στόχο να τα αποστειρώσει  και να τα κάνει κλειστά κλάμπ για λίγους και εκλεκτούς. Το τονίσαμε και χτες πως δεν «μασάμε» ούτε από καταστολή ούτε από βία. Χειροδικίες, μπραβιλίκια και τσαμπουκάδες στον υπόκοσμο που ανήκετε και όχι στα στάδια μας!

Καμία επίθεση στον κόσμο της γειτονιάς  δεν θα μείνει αναπάντητη.Μαζικά και αγωνιστικά θα δωθεί απάντηση σε όσους επιθυμούν αντί για στίβο άθλησης στίβους μάχης

ΔΗΜΟΣΙΟΙ/ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Εκτός Πλάνου – Αντικαπιταλιστική κίνηση Ελληνικού Αργυρούπολης

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.